Θύμα ληστείας ο Γιώργος Ταλάντσεβ - «Ρολόγια, χρυσαφικά, χρήματα, ρούχα...»

Δύσκολες στιγμές για τον πρώην παίκτη του Survivor 5

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Θύμα ληστείας ο Γιώργος Ταλάντσεβ - «Ρολόγια, χρυσαφικά, χρήματα, ρούχα...»

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ημέρες για τον πρώην παίκτη του Survivor 5, Γιώργο Ταλάντσεβ, καθώς όπως ενημέρωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το Σάββατο 29/7, έπεσε θύμα κλοπής όσο βρισκόταν στις διακοπές του.

Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως το περιστατικό συνέβη πριν από τρεις ημέρες, στο σπίτι του, αποκαλύπτοντας πως του πήραν πολλά αντικείμενα αξίας, γι' αυτό και θέλησε να περάσει ένα μήνυμα και να προειδοποιήσει όσους σκοπεύουν να φύγουν για διακοπές σύντομα.

Διαβάστε επίσης: «Τουλάχιστον από τις συζητήσεις...» - Ο Ταλάντσεβ διαψεύδει την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για τον Σπύρο Μαρτίκα

Η εξομολόγηση του Γιώργου Ταλάντσεβ για την κλοπή στο σπίτι του

«Πριν από δυο μέρες συνέβη κάτι αρκετά δυσάρεστο. Kαθώς έλειπα στη Μυτιλήνη για μια εβδομάδα περίπου, μπήκαν στο σπίτι μου και μου έκλεψαν πολλά πράγματα. Ρολόγια, χρυσαφικά, χρήματα, ρούχα και ό,τι μπορούσαν να πάρουν. Και επειδή πλησιάζει ο Αύγουστος και οι περισσότεροι από εσάς θα λείπετε σε διακοπές και θα υπάρχουν αρκετές μέρες που δεν θα είστε στο σπίτι. Προσέχετε! Να μην αφήνετε πράγματα αξίας στο σπίτι σας, να κλειδώνετε καλά τις πόρτες σας. Προσέχετε ποιον βάζετε στο σπίτι σας, αν σας παρακολουθούν και τι ανεβάζετε στα social media, όσον αφορά το σπίτι σας. Τέτοια περιστατικά συμβαίνουν όλο και πιο συχνά και ειδικά τον Αύγουστο που θα λείπουν όλοι. Θα γίνει χαμός. Να προσέχετε και να φυλάτε καλά τα πράγματά σας», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: «Είναι πολλά τα λεφτά βέβαια αλλά...» - Όλη η αλήθεια πίσω από το σκηνικό με την χρήση κινητού από τον Σοϊλέδη & τον Ταλάντσεβ στο Survivor 5

''Φαλήρισε'' και δεν είχε να πληρώσει στο φαρμακείο του Μαρτίκα

To Survivor 5 μπορεί να τελείωσ εδώ και καιρό, ωστόσο πολλοί είναι οι πρώην παίκτες που ακόμη διατηρούν πολύ καλές φιλικές σχέσεις. Μεταξύ αυτών είναι και ο Γιώργος Ταλάντσεβ με τον Σπύρο Μαρτίκα, που παρά τη φιλία, στα οικονομικά ο δεύτερος δεν φαίνεται να χαρίστηκε στον πρώτο. Συγκεκριμένα κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο στο Tik tok, όπου ο Τάλα επισκέπτεται το φαρμακείο του Μαρτίκα στο Κερατσίνι, ψωνίζει τα πάντα και στο τέλος δεν έχει να πληρώσει. Για αυτό και το ''έριξε'' στο χορό και στο τραγούδι.

Οι δύο πρώην διαγωνιζόμενοι, μαζί με τη Σοφιάννα ήταν από τις παρέες που διατηρήθηκαν και στην Αθήνα. Μάλιστα μετά την αποχώρηση του Μαρτίκα, οι δυο καλοί του φίλοι φρόντισαν να τον βγάλουν στην πρωτεύουσα για φαί και για ποτό, προτού πάει να συναντήσει την Βρισηίδα για να γίνει η επανασύνδεση. Στα stories που ανέβασαν εξυμνούν και τον παίκτη που κατάφερε να σπάσει μέχρι και το ρεκόρ του Τριαντάφυλλου στις υποψηφιότητες αποχώρησης.

Εφ' 'οσον λοιπόν δεν είχε να πληρώσει τα φάρμακα που ψώνισε από το κατάστημα του Μαρτίκα, άρχισε να χορεύει τσιφτετέλι υπό τους ήχους του «Μας τελειώσαν τα λεφτά» του Χρήστου Δάντη, συντρόφου της Ασημίνας που επίσης είδαμε στο παιχνίδι.

«Τάλα κλαίω μαζί σου» σημείωσε στο βίντεο που ανέβασε ο Μαρτίκας