Τέρμα μαυρισμένη με κοιλιακούς φέτες - Οι "καυτές" φωτογραφίες της Καρολίνας Καλύβα με θαλασσί μαγιό

Αψεγάδιαστο κορμί!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Καρολίνα Καλύβα. Πιο ανανεωμένη από ποτέ λίγες εβδομάδες μετά το τέλος του Survivor All Star και τις αμήχανες στιγμές που πέρασε εξαιτίας του ειδυλλίου της με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, κάνει σχεδόν καθημερινά τις βουτιές της.

Η personal trainer μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, διάφορες στιγμές από τις βόλτες της και τις βουτιές στη θάλασσα.

Οι φωτογραφίες της Καρολίνας Καλύβα από τη θάλασσα με το "καυτό" μαγιό της

Στην τελευταία της ανάρτηση, η Καρολίνα Καλύβα πόζαρε με θέα τη θάλασσα, ανάβοντας "φωτιές" στο προφίλ της με το μικροσκοπικό μαγιό της που της πήγαινε πολύ.

Για το κορμί της δεν θα σχολιάσουμε πολλά, αφού είναι αψεγάδιαστο και φουλ γυμνασμένο!

Ο Μάριος Πρίαμος "έσπασε" τη σιωπή του για την Καρολίνα και την Ελευθερίου

Περίπου 6μιση μήνες στο Survivor All Star, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης επέστρεψε στην Κύπρο. Μπορεί να μην βγήκε νικητής, ωστόσο, σίγουρα βγήκε κερδισμένος καθώς θα δει σύντομα στον τραπεζικό του λογαριασμό 135.000 ευρώ.

Έχοντας λοιπόν γυρίσει στην πατρίδα του, βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Παρασκευής 14/7 στην εκπομπή "Ήρθε κι έδεσε", όπου μίλησε ο Σάκης Κατσούλης απαντώντας για τον Τριαντάφυλλο.

Ο Μάριος Πρίαμος, μίλησε μεταξύ άλλων για το σάλο που είχε δημιουργηθεί σχετικά με τον ίδιο, την Ελευθερία Ελευθερίου και την Καρολίνα Καλύβα, μετά το περιβόητο πλάνο με την δεύτερη στην καλύβα σε πολύ προσωπικές περιπτύξεις ενώ ήταν σε σχέση με την πρώτη.

«Έχουν γραφτεί πολλά πράγματα για αυτό που είχε γίνει στην αρχή του παιχνιδιού με την Ελευθερία και την Καρολίνα», ανέφερε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Η Ελευθερία είναι ένα παιδί το οποίο εκτιμώ και ότι έγινε έγινε. Είναι η πρώτη φορά που τοποθετούμαι γενικότερα σε αυτό. Και σε ερωτήσεις που μου έκαναν δεν είχα τοποθετηθεί. Έγιναν κάποια πράγματα τα οποία λαμβάνω το μέρος της ευθύνης, τα λάθη μου είμαι ο άνθρωπος που τιμωρώ τον εαυτό μου περισσότερο από τον περίγυρο μου. Έγιναν σίγουρα κάποια λάθη από τη μεριά μου. Με ενόχλησε κάποια πράγματα που ειπώθηκαν βγαίνοντας και όχι από την Καρολίνα ή την Ελευθερία, είναι παιδιά τα οποία εκτιμώ και κάποια στιγμή θα μιλήσουμε για αυτά τα θέματα και όταν δω πως εξελίχθηκε όλο αυτό γιατί δεν ξέρω τις λεπτομέρειες, θα τοποθετηθώ ακόμη περισσότερο. Με ενόχλησε γιατί επειδή δεν μπορούσαν να με πολεμήσουν - όχι τα κορίτσια - τον Μάριο για το Survivor, έφεραν κάτι προσωπικό του και το αναπαρήγαγαν γιατί δεν έβρισκαν κάτι να μου προσάψουν στο παιχνίδι».