Με χρυσό μπικίνι στο ηλιοβασίλεμα η Κέλλυ Κελεκίδου - Πόζαρε στο φακό της κόρης της, Ελπινίκης

Εντυπωσιακή και κούκλα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
kelekidou_kelly - instagram
kelekidou_kelly - instagram

Η Κέλλυ Κελεκίδου διατηρεί ομολογουμένως έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και μάλιστα δε σταματάει να κρατάει ενήμερους τους ακόλουθους της στο instahgram σχετικά με το πως γεμίζει την ημέρα της.

Αυτή την περίοδο η τραγουδίστρια απολαμβάνει διακοπές στην Πελοπόννησο με τα παιδιά της σε ξενοδοχείο, που έχει θέα το ηλιοβασίλεμα.

Έτσι λοιπόν, η Κέλλυ Κελεκίδου κατά τη δύση του ηλίου δεν έχασε την ευκαιρία και φωτογραφήθηκε με το χρυσό μαγιό της στην κάμερα της κόρης της, Ελπινίκη, η οποία έχει μεγαλώσει ομολογουμένως πολύ! (δείτε εδώ την αποκάλυψη του Κουρκούλη για το γάμο τους).

Οι πόζες της Κέλλυ Κελεκίδου στο φακό της κόρης της

Η διαφορά ηλικίας του Κουρκούλη με την Κελεκίδου

Η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Νίκος Κουρκούλης μετρούν 19 χρόνια σε σχέση και 14 γάμου και κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από της δημοσιότητας, παρόλο που δεν διστάζουν να τρολάρουν ο ένας τον άλλον δημόσια.

«Είμαστε 18 χρόνια μαζί και 13 χρόνια παντρεμένοι. Έχουμε περάσει μεγάλες δοκιμασίες με την Κέλλυ και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Εντάσεις υπήρχαν. Είναι δυνατόν να μην περάσει ένα ζευγάρι κρίση που είναι 20 χρόνια μαζί;»

«Δεν χωρίσαμε με την έννοια να μείνουμε σε χωριστά σπίτια, αλλά υπήρξε μια περίοδος που αναγκαστήκαμε εν μέρει γιατί ήταν μια μετάβαση από την Αυστραλία στην Ελλάδα, ήταν κοντά στον ένα χρόνο. Η οικογένειά μου ήταν στην Αυστραλία κι εγώ ήμουν μόνος μου εδώ. Τότε ήταν μια περίοδος που υπήρχαν πιο έντονα σενάρια χωρισμού».

«Το να ζήσει χώρια δεν είναι θέμα σκέψεων, είναι θέμα δρομολόγησης της ζωής. Αν η ζωή με τα δεδομένα που έχεις δεν σου αρέσει ή δεν ταιριάζει και στους δύο. Μας βγήκε μόνο του αυτό, το να ζήσουμε χώρια», είχε εξομολογηθεί ο τραγουδιστής πριν μερικούς μήνες καλεσμένος στο Πρωινό, σχετικά με το γάμο τους.

Ο Νίκος Κουρκούλης είναι γεννημένος τον Αύγουστο του 1972 δηλαδή είναι 49 ετών, ενώ η Κέλλυ Κελεκίδου τον Απρίλιο του 1978 δηλαδή είναι 44 ετών.