«Περί φιλίας... συνεργασίας...» - Έτσι απάντησε η Σκορδά στην όλο νόημα ανάρτηση της Χριστοπούλου

Εκφράστηκε ανοιχτά!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
elena_hristopoulou - instagram
elena_hristopoulou - instagram

Σε φάση χαλαρών διακοπών βρέθηκε η Έλενα Χριστοπούλου με τα Κουφονήσια να αποτελούν έναν από τους πιο αγαπημένους της προορισμούς, καθώς τα τελευταία καλοκαίρια δε διανοείται να μην τα επισκεφτεί.

Η booker μοντέλων στη συνέχεια ταξίδεψε μέχρι τη Σέριφο, εκεί όπου βάφτισε το γιο του καλού της φίλου και φωτογράφου, Πάνου Γιαννακόπουλου μαζί με την Τάμτα (δείτε εδώ τα πολύ συγκινητικά στιγμιότυπα).

Ο Αύγουστος λοιπόν και η πρώτη ημέρα του μήνα βρίσκει την Έλενα Χριστοπούλου πλήρη, με την ίδια να κάνει μια εξομολογητική ανάρτηση στο instagram, αναφορικά με τα προσωπικά, τα επαγγελματικά και τις γενικότερες σχέσεις της.

Η εξομολογητική ανάρτηση της Έλενας Χριστοπούλου

«Μετά από έναν πάρα πολύ διδακτικό Ιούλιο περί φιλίας.. συνεργασίας... αξιοπρέπειας.. αλήθειας.. ηθικής... κτλ θα ευχηθώ καλό μήνα σε όλους μας θα θυμίσω πρώτα στον εαυτό μου ότι όλα γίνονται για καλό και μια βουτιά στο νερό ειναι οτι καλύτερο για να πνιγουν οι ψευδαίσθησεις !
Ps 1είμαι μαζί με τους ανθρώπους που θέλουν πετσέτες στις παραλίες μας και όχι ξαπλώστρες δλδ ελευθερία
Ps 2 #ηαγαπηκανειθαυματα
Καλό Αύγουστο», έγραψε η Έλενα Χριστοπούλου.

Πολλά ήταν σχόλια κάτω από το εν λόγω Post της Χριστοπούλου με τη Φαίη Σκορδά να αφήνει μια καρδιά μιας και οι δύο κύριες να συνεργάστηκαν άψογα στο ΣΚΑΪ τη σεζόν 2022-23, κάτι που όπως όλα δείχνουν δε θα συνεχιστεί του χρόνου.

Χριστοπούλου - Σκορδά

Τι συνέβη στη συνάντησή της Χριστοπούλου με το ΣΚΑΪ

Μεγάλος λόγος γίνεται γύρω από το όνομα Φαίη Σκορδά αναφορικά με το τηλεοπτικό της μέλλον, καθώς η παρουσιάστρια ολοκλήρωσε την πρώτη της τηλεοπτική σεζόν στο ΣΚΑΪ με το Πρωινό μας.

Η ίδια στον αποχαιρετισμό της (δείτε τον εδώ) δεν ήταν πολύ ξεκάθαρη για που και πως θα τη βρούμε το Σεπτέμβρη, ίσως γιατί και εκείνη δεν είχε ολοκληρώσει τις συζητήσεις της με το κανάλι.

Πολλά λέγονται, πολλά γράφονται και άλλα τόσα ακούγονται! Το πιο πιθανό είναι το Πρωινό μας να αλλάξει ώρα πηγαίνοντας πιο αργά με την ομάδα να αλλάζει σχεδόν ριζικά. Αυτό, που μπορούμε να τονίσουμε στο σημείο αυτό πριν τις επίσημες ανακοινώσεις και σύμφωνα με πληροφορίες μας είναι, πως η Έλενα Χριστοπούλου μένει εκτός πάνελ!

Ο Άγγελος Βουράκης είναι το πρόσωπο από την ομάδα, που δε θα αλλάξει και το ανακοίνωσε μόνος του! Στις πρόσφατες δηλώσεις του όμως άφησε να εννοηθεί, πως θα έχουμε ηχηρές αποχωρήσεις από το πάνελ με την πρώτη, που μας έρχεται στο μυαλό να είναι η Χριστοπούλου.

Η ίδια σε συζητήσεις και συναντήσεις της με το κανάλι έβαλε αρχικά κάτω το κομμάτι της παραμονής στο σταθμό, ωστόσο όλα δείχνουν, πως τα ''θέλω'' του καθενός δεν συγκλίνουν. Η αποχώρηση λοιπόν, αρχικά πατάει στο κομμάτι, που μόλις αναφέραμε, αλλά και στο γεγονός, πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με την οποία είναι πολύ κοντά η Έλενα υπέγραψε με το Star, επομένως και η Χριστοπούλου ανοίγει μαζί της νέα μέτωπα; Θα μάθουμε προσεχώς!

Έλενα Χριστοπούλου