"Χαμός" στο Instagram - Η Ελένη Χατζίδου δημοσίευσε ημίγυμνη φωτογραφία μέσα από την μπανιέρα του ξενοδοχείου της στις Μαλδίβες

Την αποθέωσαν στα σχόλια! Έτσι περνάει τις ημέρες της στο εξωτικό νησί!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Instagram/eleni.hatzidou
Instagram/eleni.hatzidou

Στις Μαλδίβες αποφάσισαν να ταξιδέψουν η Ελένη Χατζίδου με τον σύζυγό της Ετεοκλή Παύλου, την κόρη τους και καλούς φίλους. Έχοντας περάσει μια αρκετά δύσκολη τηλεοπτική σεζόν την οποία ολοκλήρωσαν με επιτυχία, καθώς ανανέωσαν το συμβόλαιο τους με το STAR για την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής BreakfastStar, ετοίμασαν βαλίτσες και ταξίδεψαν στο εξωτικό νησί.

Η οικογένεια άφησε για λίγο πίσω της τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα ώστε να ξεκουραστούν και να χαλαρώσουν δίπλα στο κύμα.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελένη Χατζίδου μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα τους στις διακοπές και όλες είναι μια προς μια εντυπωσιακές (δείτε εδώ). Ξετρελαμένη μάλιστα με τα όσα βλέπουν στο νησί είναι η μικρή Μελίτα - δείτε βίντεο και φωτογραφίες.

Πριν μερικές ώρες μάλιστα με μια ανάρτηση της, προκάλεσε τεράστια αναστάτωση στους followers της, αφού πόζαρε μέσα από το δωμάτιο του ξενοδοχείου της ημίγυμνη μέσα στην μπανιέρα της που ήταν γεμάτη αφρούς. Στα σχόλια την αποθέωσαν!

Η συγκλονιστική φωτογραφία της Ελένης Χατζίδου

Μαζί τους και η μητέρα του

Το ζευγάρι δεν είναι μόνο του εκεί, αλλά μαζί με την αγαπημένη του κόρη, Μελίτα, τον αδερφό του Ετεοκλή και τη μητέρα του. Οι σχέσεις άλλωστε μεταξύ πεθεράς και νύφης είναι πολύ καλές και αυτό επιβεβαιώθηκε για μία ακόμη φορά.

Μέσα από το instagram βλέπουμε τις δραστηριότητες, που κάνουν όλοι μαζί, αλλά και την αληθινή και πολύ δεμένη σχέση, που έχουν όλα τα μέλη της οικογένειας, μιας και δεν είναι δεδομένο ότι το σόι του γαμπρού και της νύφης θα ταιριάξει, στην προκειμένη περίπτωση όμως η συνταγή ''έδεσε''.

Χατζίδου - Παύλου