«Μέχρι εδώ μπορώ τώρα είναι ok» - Η προσωπική εξομολόγηση της Μαίρης Συναντάκη για το μωρό της

Η μακροσκελής ανάρτησης της

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαίρη Συνατσάκη, το πρωί της Πέμπτης 3/08/23, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, τις σκέψεις αναφορικά με την μητρότητα. Ως νέα μάμα που είναι, δεν κρύβει τις φοβίες, και τις ανασφάλειες που έχει σχετικά με τον ''αν το κάνω καλά'' και άλλα τέτοια. Μέσα από τις αναρτήσεις της προσπαθεί να δώσει κουράγιο στις νέες μαμάδες να μην τις παίρνει από κάτω και να δοκιμάζουν να βγαίνουν έξω από την ζώνη άνεσής τους (δείτε εδώ επίσης την φωτογραφία της από το πρώτο μπάνιο με την κόρη της).

Η ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη για το μωρό

Η Μαίρη Συνατσάκη, στην ανάρτηση που έκανε το πρωί της Πέμπτης, έγραψε τα εξής:

«Καλά, με έχετε ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα με τις προτάσεις σήμερα και έχω περάσει τέλεια να τις διαβάζω. Ευχαριστώ που συμπεριλαμβάνετε σε αυτά που μου γράφω το άγχος μου και την απειρία μου για το task: ''πρώτη φορά διακοπές με το μωρό''. Ξέρω ότι κάποιοι είστε πιο θαρραλέοι από εμένα».

Συνέχισε μάλιστα λέγοντας ότι: «Ξέρω ότι υπάρχουν πιο θαρραλέα insta accounts από το δικό μου. Ξέρω ότι κάποιες φορές τα χαζεύω και παίρνω λίγη ώθηση να κάνω και εγώ πράγματα, αλλά επίσης ξέρω πως κάποιες φορές τα χαζεύω και μπαίνω στην σύγκριση ότι εγώ δεν “αντέχω” να τα κάνω όλα με το μωρό. Ας κάνουμε λίγο πιο κανονικό και το “μέχρι εδώ μπορώ τώρα είναι ok”. Εδώ θα είμαστε, τη μια θαρραλέοι και την άλλη μαζεμένοι και είναι ok».

Instagram Συνατσάκη

Δεν θα χωράνε σε λίγο τα λούτρινα παιχνίδια

Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας Μαίρη Συνατσάκη, από τότε που ήρθε στον κόσμο ο καρπός του έρωτα της με τον Ίαν Στρατή, η μικρή Ολίβια, η ζωή της έχει αλλάξει εντελώς. Βασική της προτεραιότητα έχει γίνει η κόρη της, πράγμα που έχει δηλώσει ανοιχτά πολλές φορές μέσω των προσωπικών της λογαριασμών στα social media

Το πρωί της Δευτέρας 1/8 λοιπόν, θέλησε να μας δείξει ένα μέρος από το παιδικό δωμάτιο της Ολίβιας, προκειμένου να μας πει την δική της καλημέρα.

Η Μαίρη Συνατσάκη, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, όπου είναι ιδιαίτερα ενεργή, μοιράζεται ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητας της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η ίδια σήμερα μας έδειξε μία γωνία του δωματίου της μικρής.

Όπως είναι λογικό, στο δωμάτιο της κόρης της, γίνεται ένας πανικός από λούτρινα ζωάκια και παιχνίδια. Ωστόσο, όπως είναι αναμενόμενο, προφανώς και δεν λείπουν και τα παιδικά παραμύθια.

Δείτε επίσης την απογοήτευση της Συνατσάκη με την επίθεση που δέχτηκε η Τούνη για τον θηλασμό

Μαίρη Συνατσάκη κόρη παιδικό δωμάτιο