Χαλασμός κάτω από την ανάρτηση του Σάκη Ρουβά με την μεγάλη του κόρη, Αναστασία - Το βίντεο που προκάλεσε αντιδράσεις

Πήρε θέση μέχρι και η Δούκισσα Νομικού

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Σάκης Ρουβάς είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media του, όπως και η σύζυγός του, Κάτια Ζυγούλη, ωστόσο οι δύο γονείς δεν συνηθίζουν να δημοσιεύουν περιεχόμενο που να αφορά τόσο την προσωπική τους ζωή και τις σχέσεις τους με τα παιδιά τους.

Το τελευταίο διάστημα όμως, ο τραγουδιστής έχει αρχίσει να δημοσιεύει βίντεο και φωτογραφίες με την μεγαλύτερη κόρη του, την Αναστασία, όπως έκανε και την Δευτέρα 7/8 στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram (δείτε με ποιου τραγουδιστή την κόρη είναι κολλητή και έκαναν μαζί διακοπές).

Η ανάρτηση του Σάκη Ρουβά με την κόρη του που προκάλεσε αντιδράσεις

«Father daughter time», έγραψε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Η εικόνα της νεαρής, παρόλα αυτά, είναι εκείνη που προκάλεσε αντιδράσεις στα σχόλια. Η 15χρονη για πολλούς είναι ίδια με την μητέρα της, καθώς έχει γαλάζια μάτια, ξανθά μαλλιά και σώμα μοντέλου, αλλά δεν είναι λίγοι και εκείνοι οι οποίοι υποστηρίζουν πως έχει πολλά χαρακτηριστικά και από την πλευρά του πατέρα της. Έτσι, λοιπόν, ξεκίνησε "μάχη" κάτω από την ανάρτηση και θέση πήρε και η Δούκισσα Νομικού (δείτε εδώ φωτογραφίες από τις διακοπές της με τα παιδιά της), τονίζοντας η μικρή μοιάζει στη μητέρα της.

απόψεις για κόρη Ζυγούλη Ρουβά

σχόλιο Νομικού για κόρη Ρουβά Ζυγούλη

σχόλια για κόρη Ζυγούλη Ρουβά

Γιατί τα ονόματα των παιδιών τους αρχίζουν όλα από "Α"

Ο Σάκης έχει τέσσερα παιδιά με τη σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη: Την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον μικρούλη Απόλλωνα. Εάν συμπεριλάβεις στη λίστα των ονομάτων και εκείνα των γονιών, δηλαδή Αναστάσιος (το βαφτιστικό όνομα του Σάκη) και Αικατερίνη (το βαφτιστικό όνομα της Κάτιας), τότε τα ονόματα από Α στην οικογένεια γίνονται έξι. Τι κρύβεται πίσω από αυτήν την επιλογή;

Όπως έχει αποκαλύψει ο Σάκης Ρουβάς σε παλαιότερή του συνέντευξη, δεν επέλεξαν με την Κάτια ονόματα από άλφα γιατί θεωρούν ότι το γράμμα αυτό είναι τυχερό.

«Ξεκίνησε έτσι και μας άρεσε. Μ’ αρέσει το άλφα, είναι και το πρώτο γράμμα της αλφαβήτου και δεν ξέρω είναι εύηχο. Μ’ αρέσει!», είχε πει ο τραγουδιστής. Εμείς του ευχόμαστε να είναι καλότυχα τα παιδιά του και ίσως να έρθει ακόμη ένα παιδί να συμπληρώσει πεντάδα!