«Πέταξε» τα ράσα από το Μαύρο Ρόδο: Με κοιλιακούς και γραμμωμένα πόδια - Πανζουρλισμός με το μπικίνι της Κατερίνας Διδασκάλου

Κορμάρα στα 62 της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Πέταξε» τα ράσα από το Μαύρο Ρόδο: Με κοιλιακούς και γραμμωμένα πόδια - Πανζουρλισμός με το μπικίνι της Κατερίνας Διδασκάλου

Η Κατερίνα Διδασκάλου, τη χρονιά που πέρασε, εντυπωσίασε με την ερμηνεία της στο Μαύρο Ρόδο του MEGA, ως μοναχή (δείτε εδώ την εξομολόγηση για τα σκοτάδια της), ωστόσο μετά το τέλος της σεζόν η ηθοποιός πέταξε τα ράσα και ξεκίνησε να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Βρέθηκε, λοιπόν, στην Κρήτη, όπου κάνει καθημερινά βουτιές στην παραλία, και το Σάββατο 12/8 δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με φωτογραφίες της από εκεί, με τα σχόλια να παίρνουν φωτιά για το γυμνασμένο της κορμί.

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό: Η Κατερίνα Διδασκάλου πάντρεψε την κόρη της στο Γαλαξίδι!

Η ανάρτηση της Κατερίνας Διδασκάλου με μαγιό

«Από το μαγευτικό Φοινικόδασος της Πρέβελης στο Ρέθυμνο

"Οι ποιητές μίλησαν πολύ για το δάσος! Ας τους θυμηθούμε αυτές τις μέρες που η καρδιά μας θρηνεί για τον χαμένο τους παράδεισο και τις ζωές που γέμισαν πληγές.. Κι ας ευχηθούμε να τελειώσει σύντομα αυτό το κακό.."

«Το δάσος, κοίτα, απόγυρε».

Της Μαρίας Πολυδούρη», έγραψε στη λεζάντα.

Τι κάνει και έχει αυτό το σώμα!

Αρχής γενοµένης από τα αγαπηµένα της τετράποδα, που δεν τους στερεί τη βόλτα στον λόφο του Φιλοπάππου, η Κατερίνα Διδασκάλου χαίρεται να περπατά καθηµερινά για τουλάχιστον µία ώρα µαζί µε τα σκυλάκια της, ενώ η γυµναστική είναι αναπόσπαστο κοµµάτι της ζωής της εδώ και χρόνια. Με το µότο «θα πεινάσεις, θα πονέσεις», εξηγεί µε τον καλύτερο τρόπο ότι για να παραµείνεις στα κιλά σου µετά από κάποια ηλικία χρειάζεται και σωστή διατροφή αλλά και συστηµατική άσκηση. «Όχι µόνο πεινάω, πονάω κιόλας!

Γυµνάζοµαι µία µε δύο φορές την εβδοµάδα. Δεν έχω χρόνο για περισσότερο, αλλά µου είναι απαραίτητο. Κάνω butoh (γιαπωνέζικη χορευτική τεχνική) σε συνδυασµό µε bar à terre (µπαλέτο στο πάτωµα). Αν θέλεις να διατηρήσεις ένα σωστό, υγιές σώµα δεν γίνεται διαφορετικά (δείτε εδώ αρετουσάριστες φωτογραφίες της με μαγιό). Θα πεινάσεις, θα πονέσεις, αλλά στο τέλος θα βγεις κερδισµένη. Πριν απ' όλα, ωστόσο, πιστεύω πως η εσωτερική οµορφιά αντανακλάται στο πρόσωπο», σχολιάζει µε τον δικό της χιουµοριστικό τρόπο.

Και δεν αλλάζει ρότα στο πρόγραµµά της παρά µόνο για να διαβάσει τα αγαπηµένα της βιβλία, να ακούσει κλασική µουσική που λατρεύει ή να απολαύσει τη θέα από την ταράτσα του νεοκλασικού της στο κέντρο... Ούτε παραβαίνει τους κανόνες της που περιλαµβάνουν πολύ νερό, σωστό φαγητό και καθόλου τσιγάρο... «Κάνω µια ζωή πρωταθλητισµό! Άλλωστε, αν δεν ήµουν ηθοποιός θα ήµουν αθλήτρια µακρινών αποστάσεων...», λέει για τα «δεν» και «µην» της ζωής της.

«Λαχανικά και φρούτα είναι από τα πλέον ευεργετικά για την επιδερµίδα. Στερούµαι, βέβαια, το οµολογώ, τις λιχουδιές, πεινάω», έχει δηλώσει για τα διαστήµατα που θέλησε να χάσει κάποια ελάχιστα κιλά.

ΠΡΩΙΝΟ

Το αβοκάντο δεν λείπει από το ψυγείο της, αφού η βιταµίνη C που περιέχει βοηθά την παραγωγή κολαγόνου και ελαστίνης, χαρίζοντας σφριγηλή επιδερµίδα, ενώ η βιταµίνη Ε µειώνει τις βλάβες που προκαλεί η υπερβολική έκθεση στον ήλιο και καταπολεµά τη γήρανση.

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ

Λατρεύει τις σούπες που ειδικά τον χειµώνα δεν λείπουν από το καθηµερινό της διατροφολόγιο. Κόκκινες ή λευκές, πάντα τις συνδυάζει µε λαχανικά εποχής που προµηθεύεται από ντόπιους παραγωγούς αλλά και µε µια µικρή ποσότητα light τυριού και µια φέτα µαύρο ξεροψηµένο ψωµάκι.

ΒΡΑΔΙΝΟ

Δεν τρώει ποτέ µετά τις οκτώ το βράδυ. Συνήθως προτιµά βραστά ή ψητά θαλασσινά µαζί µε φρέσκα λαχανικά, που συνοδεύει µε ένα φλιτζάνι αρωµατικό τσάι.