Με neon μικροσκοπικό μπικίνι δίπλα στο κύμα - "Ζαλίστηκαν" οι followers της Μελίνας Ασλανίδου με τις νέες φωτογραφίες της

Είναι κουκλάρα και κορμάρα!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Οι Μελίνα Ασλανίδου είναι από τους καλλιτέχνες της ελληνικής showbiz που θέλει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, θέλοντας να την προστατέψει από περιττά σχόλια τρίτων. Για αυτό το λόγο κιόλας μετά τον τελευταίο της χωρισμό (δείτε τον πρώην σύντροφό της που παντρεύτηκε) λίγα έως ελάχιστα είναι τα όσα μαθεύονται για την τραγουδίστρια.

Αυτό το καλοκαίρι είναι αφιερωμένο στην ίδια, όπως μπορεί κανείς να παρατηρήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μπορεί να κάνει διάφορες εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνο για να χαλαρώνει δίπλα στην παραλία μαζί με φίλους.

Κατά διαστήματα έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από τις διακοπές της. Μάλιστα, σε μια από τις πιο πρόσφατες την είδαμε να ποζάρει με μπικίνι και πάθαμε πλάκα.

Οι φωτογραφίες της Μελίνας Ασλανίδου με neo μπικίνι

Η Μελίνα Ασλανίδου τα τελευταία χρόνια έχει ακολουθήσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής με σκοπό να διατηρήσει το σώμα της fit.

Όπως λοιπόν είδαμε στις φωτογραφίες της πλάι στη θάλασσα, η τραγουδίστρια έχει δει μεγάλη αλλαγή και το σώμα της είναι εντυπωσιακό, με τους followers της που είναι και οι φανατικοί της θαυμαστές να "ζαλίζονται" και να σχολιάζουν πόσο όμορφο και κούκλα είναι.

Η μόνη αποκάλυψη που έχει κάνει για την προσωπική της ζωή

Στην κάμερα της εκπομπής «Εμείς» μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης 23/11 η Μελίνα Ασλανίδου, η οποία αναφέρθηκε τόσο στον γάμο όσο και στο κεφάλαιο «άντρες», ενώ πρόσφατα απάντησε και για τις πλαστικές επεμβάσεις.

«Βέβαια θα παντρευτώ. Παντρεύομαι. Έτσι όπως το ονειρεύομαι είναι πολύ ιδεατό. Θεωρώ ότι το καταφέρνουν πολλοί άνθρωποι και πάντα ήθελα να το πετύχω και πιστεύω ότι είμαι και σε καλό δρόμο.

Μαμά, μανούλα, μάνα. Η μανούλα είναι ό,τι πιο ιερό υπάρχει», ενώ για τη λέξη απώλεια είπε: «Υπάρχουν και οι απώλειες στη ζωή και το ξέρω πια. Πλέον το διαχειρίζομαι με μία μεγάλη σύνεση, χωρίς πόνο και οδυρμό, με σοφία και ξέρω ότι είναι ένα κομμάτι της ζωής. Κάποια στιγμή θα φύγουμε και εμείς».

Αναφορικά με την λέξη «άντρες» είπε: «Είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου και αγαπημένο, ξεκινώντας από τον μπαμπά μου που είναι η μεγάλη μου αγάπη. Και ο άντρας μου είναι η μεγάλη μου αγάπη. Είναι παιδάκια, δεν μεγαλώνουν ποτέ, οπότε πρέπει να συντονιστείς με αυτό».