«Παιδιά, συγγνώμη τώρα που κάνω ότι φεύγω! Δεν είμαι αγενής» - Η συμπεριφορά της Νατάσας Θεοδωρίδου σε δημοσιογράφους του Καλοκαίρι Yes

Η συνάντηση στο αεροδρόμιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Παιδιά, συγγνώμη τώρα που κάνω ότι φεύγω! Δεν είμαι αγενής» - Η συμπεριφορά της Νατάσας Θεοδωρίδου σε δημοσιογράφους του Καλοκαίρι Yes

Η κάμερα της εκπομπής του OPEN, Καλοκαίρι Yes, συνάντησε την Νατάσα Θεοδωρίδου στο αεροδρόμιο, και η ίδια έμεινε για λίγο να συζητά με τους δημοσιογράφους, απαντώντας στις ερωτήσεις που της έθεταν σχετικά με την καριέρα της και τα επαγγελματικά της σχέδια.

Παρόλα αυτά, σε κάποιο σημείο η ίδια σταμάτησε την κουβέντα, απολογούμενη για το γεγονός πως την αφήνει στη μέση, ωστόσο δεν ήθελε να φανεί αγενής, τονίζοντας πως η πτήση της θα έφευγε και δεν μπορούσε να το καθυστερήσει άλλο.

Δείτε επίσης: «Δε μου άρεσε! Είναι ντροπή αυτό...» - Η δημόσια έκκληση της Νατάσας Θεοδωρίδου στην Ελένη Μενεγάκη

Η συμπεριφορά της Νατάσας Θεοδωρίδου σε δημοσιογράφους στο αεροδρόμιο

«Είστε όλοι φανταστικοί. Είναι ο Τριαντάφυλλος ε; Τριανταφυλλάκο μου, σ’ αγαπώ», είπε αρχικά στην κάμερα η ίδια και σε ερώτηση για το πού πηγαίνει απάντησε: «Όχι, δεν πηγαίνω διακοπές. Πηγαίνω για δουλειά».

Όσον αφορά στις προτάσεις που μπορεί να έχει δεχθεί για κάποια κριτική επιτροπή σε talent show, δήλωσε βιαστικά και απολογήθηκε: «Όχι, όχι. Παιδιά, συγγνώμη τώρα που κάνω ότι φεύγω. Δεν είμαι αγενής απλά άργησα. Δεν θα ήθελα και δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Φιλιά σε όλους, σας αγαπώ όλους όσοι είστε εκεί, έχουμε δουλέψει και μαζί με κάποιους. Είστε πάρα πολύ ωραίοι όλοι».

Δείτε επίσης: «Δεν παρεμβαίνω στο πρόσωπο, ούτε μία φορά, ποτέ!» - Το ξεκαθάρισμα της Θεοδωρίδου για πλαστικές επεμβάσεις

Η στιγμή που έπιασε φωτιά η σκηνή την ώρα που τραγουδούσε

Αντιμέτωποι με ένα πολύ ξαφνικό περιστατικό ήρθαν το βράδυ της Παρασκευής (19/05) κατά τη διάρκεια της εμφάνισής τους Νατάσα Θεοδωρίδου και του Γιώργος Κακοσαίος σε γνωστό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, την ώρα που οι δύο τραγουδιστές ήταν στη σκηνή, ξαφνικά πήρε φωτιά μία λάμπα που βρισκόταν στην οροφή. Η Νατάσα Θεοδωρίδου ήταν αρκετά ψύχραιμη και αντέδρασε άμεσα, ζητώντας από τους μουσικούς να σταματήσουν και να απομακρυνθούν από το σημείο.

Φυσικά, ήρθαν αμέσως και οι υπεύθυνοι ασφαλείας του καταστήματος και έσβησαν την φωτιά με πυροσβεστήρα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το πρόγραμμα διακόπηκε για λίγα λεπτά, ωστόσο λίγο αργότερα η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιώργος Κακοσαίος συνέχισαν το πρόγραμμα τους.

Διαβάστε επίσης: Τους κοιτούσε όλο το μαγαζί - Ο Γιώργος Κακοσαίος σε τρυφερά τετ α τετ με την σύντροφό του στα μπουζούκια