Βουτιές στη θάλασσα, τρυφερές στιγμές στο ηλιοβασίλεμα & βόλτες στα σοκάκια - Οι διακοπές Ράπτη και Βρατάκου στην Μάνη

Έτσι περνάνε το καλοκαίρι τους! Φωτογραφίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βουτιές στη θάλασσα, τρυφερές στιγμές στο ηλιοβασίλεμα & βόλτες στα σοκάκια - Οι διακοπές Ράπτη και Βρατάκου στην Μάνη

Μετά το διαζύγιο της, η Έλενα Ράπτη είναι ξανά ερωτευμένη και μάλιστα δεν κρύβει τη σχέση της από τους φωτογράφους και τις κάμερες (δείτε τους έξω από το προεδρικό Μέγαρο), ακόμη και από τα social media, αφού ήδη έχει κάνει κοινές αναρτήσεις με τον αγαπημένο της.

Η πολιτικός εδώ και έναν χρόνο είναι σε σχέση με τον Γιάννη Μπρατάκο, επίσης πολιτικό. Είναι Έλληνας κυβερνητικός αξιωματούχος και στέλεχος επιχειρήσεων, που υπηρετεί ως Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού της Ελλάδας από τις 2 Σεπτεμβρίου 2022. Παράλληλα, διατελεί και ως Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας, από τον Ιούλιο του 2019.

Διατέλεσε ως Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) από τον Σεπτέμβριο του 2021 έως την ανάληψη των καθηκόντων του, ως Γενικός Γραμματέας στον Πρωθυπουργό, και ως Αντιπρόεδρος από το 2017 έως το 2021. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΒΕΑ, από το 2006.

Οι διακοπές Ράπτη - Μπρατάκου στην Μάνη

Το ζευγάρι λοιπόν, μετά από έναν δύσκολο χειμώνα γεμάτο επαγγελματικές υποχρεώσεις, αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα και να απολαύσει το καλοκαίρι του στη Μάνη Λακωνίας.

Η υφυπουργός Τουρισμού και ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργό και διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού επέλεξαν την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου για να κάνουν το ταξίδι τους για να χαλαρώσουν.

Η Έλενα Ράπτη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αφού δημοσίευσε μια φωτογραφία της για να ευχηθεί στους εορτάζοντες, μοιράστηκε και μερικές εικόνες από τα όμορφα τοπία που θαύμασαν.

Αγαπούν να κάνουν βόλτες στα σοκάκια και να επισκέπτονται διάφορες παραθαλάσσιες περιοχές.

Αυτός είναι ο πρώην σύζυγός της

Όπως σαν «βόμβα» έσκασε ο γάμος της πριν από 4 χρόνια, έτσι έσκασε και ο χωρισμός της. Η Έλενα Ράπτη και ο Κίμωνας Μπάλλας, χώρισαν ένα χρόνο μετά το μυστήριο που έγινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με μόνο δυο φωτογραφίες να κυκλοφορούν από την τελετή.

Η Φαίη Σκορδά μάλιστα στο Πρωινό επιβεβαίωσε το χωρισμό, λέγοντας πως η Έλενα είναι φίλη της και ότι κάτι γνώριζε αλλά δεν ήθελε να το πει στην εκπομπή.

«Ισχύει ότι δεν είναι μαζί. Οι δικοί της άνθρωποι κι εγώ που είμαι φίλη της γνωρίζαμε ακριβώς τι είχε συμβεί. Σαφώς όμως, όταν ξέρεις κάτι προσωπικό, δεν θα το πεις σε καμία εκπομπή. Δεν είναι μαζί τον τελευταίο ένα χρόνο, δεν είναι κάτι που προέκυψε τώρα», αποκάλυψε.