Χόρευε μέχρι το πρωί και τραγουδούσε ξυπόλυτη - Το μεγάλο γλέντι με μπουζούκι για την γιορτή της Δέσποινας Βανδή στο Πήλιο

Οι αναρτήσεις στο Instagram!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χόρευε μέχρι το πρωί και τραγουδούσε ξυπόλυτη - Το μεγάλο γλέντι με μπουζούκι για την γιορτή της Δέσποινας Βανδή στο Πήλιο

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Λινα Πρίντζου, Μαρία Μπακοδήμου, Μαρία Καβογιάννη, Κώστας Καπετανίδης, Ορνέλα Λούτη, Δημήτρης Γαλάνης, Κατερίνα Παπαμερή, Σάββας Σπαθαρίδης και Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη βρέθηκαν όλοι μαζί στο Πήλιο.

Η παρέα έκανε ένα μεγάλο πάρτι για τις εορτάζουσες! Το γλέντησαν μέχρι το πρωί με τραγούδια, χορούς, ποτό και φαγητό. Τα τελευταία χρόνια η παρέα έχει δεθεί πολύ και σχεδόν κάθε χρόνο περνούν μαζί τριήμερα διακοπές και γιορτές του Δεκαπενταύγουστου.

Η Δέσποινα Βανδή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε διάφορες αναρτήσεις για την όμορφη βραδιά που πέρασαν, με το Βασίλη Μπισμπίκη να είναι πάντα στο πλευρό της αγαπημένης του.

Οι αναρτήσεις από το γλέντι στο Πήλιο

Δείτε επίσης: Με "καυτό" μίνι σορτς που αναδείκνυε τα πόδια της - Δεκαπενταύγουστος στο Πήλιο για την Δέσποινα Βανδή

Δέσποινα Βανδή Πήλιο

Δέσποινα Βανδή Βασίλης Μπισμπίκης

Δέσποινα Βανδή γιορτή

Δέσποινα Βανδή Μαρία Μπακοδήμου Μαρία Καβογιάννη γιορτή

Οι διακοπές της Βανδή στο Λουτράκι

Η Δέσποινα Βανδή έχει άριστες σχέσεις με την οικογένεια του Βασίλη Μπισμπίκη. Άλλωστε από το πρώτο διάστημα της σχέσης τους ο ηθοποιός μαζί με την τραγουδίστρια βρέθηκαν στο Λουτράκι για να την γνωρίσουν. Πλέον, όποτε βρίσκουν χρόνο τους επισκέπτονται και περνάνε αρκετό χρόνο όλοι μαζί.

Αυτές τις ημέρες βρίσκονται στην πόλη με σκοπό μάλιστα να ξεκουραστούν και να χαλαρώσουν δίπλα από τη θάλασσα αλλά και να συγχαρούν την αδερφή του, Παναγιώτα στο νέο της ξεκίνημα.

Μετά τις διακοπές της στην Κρήτη, η Δέσποινα Βανδή έσπευσε να στηρίξει την κουνιάδα της η οποία άνοιξε κατάστημα με είδη σπιτιού. Αφού της ευχήθηκε καλορίζικο και το διαφήμισε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με βίντεο που δημοσίευσε από το εσωτερικό του, έκανε και σεφτέ αφού είπε πως θα αγοράσει πολλά πράγματα για το σπίτι της (δείτε φωτογραφίες μέσα από το σπίτι της).