«Πέθανε στα γενέθλια μου, μέσα στα χέρια μου» - Βαρύ το κλίμα στο OPEN με την αποκάλυψη της Φελίσιας Τσαλαπάτη

«Ήταν το πιο συγκλονιστικό πράγμα που έχω πάθει στη ζωή μου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Πέθανε στα γενέθλια μου, μέσα στα χέρια μου» - Βαρύ το κλίμα στο OPEN με την αποκάλυψη της Φελίσιας Τσαλαπάτη

Σήμερα 18/8 στην εκπομπή Καλοκαίρι Yes, σχολίασαν την σπαρακτική ανάρτηση της Κέλλυς Κελεκίδου για το θάνατο της γιαγιάς της. Με αφορμή την δυσάρεστη είδηση, η Φελίσια Τσαλαπάτη συγκίνησε με την εξομολόγηση για την απώλεια της δικής της γιαγιάς.

Όπως αποκάλυψε δυστυχώς έφυγε από τη ζωή την ημέρα των γενεθλίων της και μέσα στα χέρια της, ένα γεγονός που ήταν από τα πιο συγκλονιστικά πράγματα της ζωής της.

Η εξομολόγηση της Φελίσιας Τσαλαπάτη για τη γιαγιά της

«Κι εμένα όταν έχασα τη γιαγιά μου, που με είχε μεγαλώσει, ήταν το πιο συγκλονιστικό πράγμα που έχω πάθει στη ζωή μου. Την έχασα στα γενέθλιά μου, πέθανε μέσα στα χέρια μου ουσιαστικά. Αυτό που μου έκανε καλό γιατί τα λόγια και τα συλλυπητήρια δεν αρκούνε, ήταν η σκέψη πως μακάρι να είμαστε όλοι τόσο τυχεροί και να μας έρθει η φυσιολογική ροή της ζωής. Να χάσουμε τη γιαγιά μας, μετά να φύγει ο επόμενος και ο επόμενος...και να μη γίνει το αντίστροφο», εξομολογήθηκε η Φελίστα Τσαλαπάτη.

Λίγα λόγια για τη ζωή της

Φελίσια Τσαλαπάτη έγινε γνωστή στο κοινό έπειτα από την συμμετοχή της στο Survivor, ενώ είχε απασχολήσει ξανά τα ΜΜΕ με τη σχέση της με τον Ηλία Βρεττό. Είναι ραδιοφωνική παραγωγός και μαζί με τον Βαγγέλη Χαρισόπουλο παρουσιάζουν εκπομπή στον Sfera 102,2.

Η καταγωγή της είναι από την την Εύβοια και η δημοσιογραφία ήταν ένας τομέας που την ενδιέφερε από μικρή ηλικία με αποτέλεσμα να σπουδάσει στο ANT1 MediaLab.

Το 2019 έγινα μαμά για πρώτη φορά με τον γιο της Μάξιμο – Χρήστο να έρχεται στον κόσμο. Με τον επιχειρηματία Μιχάλη Αντιώτη η Φελίσια έδειχνε να είναι πολύ ερωτευμένη, ωστόσο λίγους μήνες μετά τον ερχομό του παιδιού της το ζευγάρι χώρισε - δείτε εδώ το νέο της σύντροφο.