Ευχάριστα νέα για την Ιφιγένεια Πιερίδου και τον σύντροφό της, Νίκο Μέλλο

Η απόφαση που πήραν μετά την αποχώρηση τους από την σειρά, Γη της Ελιάς

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευχάριστα νέα για την Ιφιγένεια Πιερίδου και τον σύντροφό της, Νίκο Μέλλο

Ιφιγένεια Πιερίδου και Νίκος Μέλλος ζουν έναν όμορφο έρωτα εδώ και ένα χρόνο. Το ζευγάρι γνωρίστηκε κατά την διάρκεια των γυρισμάτων Η Γη της Ελιάς και γρήγορα κατάλαβε πως ανάμεσα τους υπάρχει μια έντονη χημεία.

Και οι δυο αποφάσισαν να αποχωρήσουν από τη σειρά - εκείνος μπήκε φυλακή και εκείνη έφυγε από την Μάνη για να γλιτώσει τη φυλακή - και φέτος περνάνε ξέγνοιαστα τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Ικαρία. Μαζί τους ήταν και η Αφροδίτη Λιάντου με τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη.

Έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους Πιερίδου - Μέλλος

Ιφιγένεια Πιερίδου και Νίκος Μέλλος μετά την συγκατοίκηση τους στην Κύπρο όπου γινόντουσαν τα γυρίσματα για την σειρά, πήραν την απόφαση να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να συγκατοικήσουν στην Αθήνα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Reallife και το ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου, οι ηθοποιοί βρίσκονται ήδη σε αναζήτηση σπιτιού.

Δείτε επίσης εδώ τον πρώην σύντροφο της Πιερίδου με τον οποίο χώρισε έπειτα από 4 χρόνια σχέσης!

Σε αυτή τη σειρά θα δούμε την Ιφιγένεια από Σεπτέμβρη

Η ηθοποιός Δανάη Λουκάκη, που είναι στο καστ της νέας σειράς της ΕΡΤ, «Ηλέκτρα», ανέβασε στο Instagram φωτογραφία από τα στούντιο Κάπα όπου γίνεται το γύρισμα. Σε αυτήν ποζάρει με την Ευαγγελία Μουμούρη (που επίσης παίζει στη σειρά) και τον διευθυντή φωτογραφίας της σειράς, Γιάννη Μάνο, ενώ διακρίνεται και η Ιφιγένεια Πιερίδου. Και κάπου εδώ ξεκινούν τα ερωτηματικά...

Στο καστ πάντως που ανακοίνωσε η ΕΡΤ, το όνομα της Πιερίδου δεν αναφέρεται, οπότε πιθανότατα η ηθοποιός να κάνει κάποια γκεστ και όντως να επιστρέψει στη «Γη της ελιάς» στον ρόλο της Ευτυχίας. Επίσης, ούτε η Ιφιγένεια έχει αποχαιρετήσει μέχρι στιγμή την Γη της ελιάς με κάποιο post στα social media όπως έκαναν άλλοι ηθοποιοί στο τέλος της σεζόν οπότε...

Φεύγει από την Γη της Ελιάς και πάει στη νέα σειρά του ΕΡΤ, Ηλέκτρα;