Χωρίς μακιγιάζ - Η φωτογραφία της Κατερίνας Καραβάτου με το αληθινό της πρόσωπο στην παραλία

Κούκλα!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Κατερίνα Καραβάτου
Instagram / Κατερίνα Καραβάτου

Η Κατερίνα Καραβάτου μετά το τέλος του My Style Rocks πήρε λίγο χρόνο για να χαλαρώσει και να ανακτήσει δυνάμεις για τη νέα σεζόν που έρχεται, κάνοντας διακοπές και περνώντας τον χρόνο της με τα παιδιά της δίπλα στη θάλασσα.

Δημοσιεύει αρκετά συχνά στιγμιότυπα από αυτές μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ωστόσο οι φωτογραφίες που ανέβασε πριν από λίγες ημέρες, δείχνοντας το πρόσωπό της χωρίς ίχνος μακιγιάζ και ρετούς μετά την βουτιά της ήταν εκείνες που συγκέντρωσαν τα περισσότερα σχόλια και like. Οι ακόλουθοί της εντυπωσιάστηκαν με την ομορφιά της και πολλοί είναι εκείνοι που άρχισαν να απορούν γιατί χρειάζεται να βάφεται, αφού δεν της χρειάζεται καθόλου (δείτε εδώ το σώμα της).

Το πραγματικό πρόσωπο της Κατερίνας Καραβάτου χωρίς μακιγιάζ

«ΘΑΥΜΑσια! (ευχές και δώρα)», έγραψε η ίδια στο προφίλ της.

Τα κλάματα για το διαζύγιο με τον Κρατερό Κατσούλη

Η Κατερίνα Καραβάτου παραχώρησε πρόσφατα μία συνέντευξη στην Μικαέλα Θεοφίλου για το podcast που παρουσιάζει στην πλατφόρμα Streamee και αποσπάσματα αυτής προβλήθηκαν το πρωί της Τρίτης 20/6 στον αέρα της εκπομπής Breakfast at Star.

Κάποια, λοιπόν, από τα θέματα για τα οποία μίλησε ήταν ο θάνατος της μητέρας της, αλλά και ο χωρισμός της με τον Κρατερό Κατσούλης, ο οποίος ανακοινώθηκε λίγο πριν τελειώσει και η συνεργασία τους στην Φωλιά των Κου-Κου πριν από μερικά χρόνια (δείτε εδώ τον πραγματικό λόγο για τον οποίο πήραν διαζύγιο).

«Αν δεν είσαι καλά μέσα σου, δεν μπορείς να αισθανθείς ότι είσαι όμορφη. Έχω περάσει πολλά χρόνια νομίζοντας ότι είμαι καλά. Οι αλλαγές που έγιναν μέσα μου έγιναν όχι με εύκολο τρόπο, Πολλές φορές απέφευγα να μιλήσω και να πράξω, γιατί θεωρούσα ότι έτσι θα είναι καλύτερα. Θεωρούσα ότι αν κουκουλώσεις κάποια πράγματα δεν πειράζει και πως δεν πρέπει να κάνω χαμό και πρέπει να είμαι πάντα καθώς πρέπει όπως με έχουν μάθει οι γονείς μου. Και κάποια στιγμή η θεωρία τελείωσε και πήγαμε στην πράξη… με πολλή δουλειά, πολύ πόνο, πολλή εργασία με ειδικό κατάφερα σιγά-σιγά να βγω από μία πολύ δύσκολη και πολύ σκοτεινή φάση. Αυτό με ωφέλησε ιδιαίτερα και στη δουλειά μου», παραδέχθηκε αρχικά η παρουσιάστρια και επισήμανε:

«Στη «Φωλιά των Κού-Κου» ήταν μία πολύ ευτυχισμένη στιγμή μου, ήμασταν μαζί και με τον Κρατερό. Όταν άρχισαν όμως όλα σιγά-σιγά να διαλύονται, μετά τον θάνατο της μητέρας μου, κατάλαβα ότι δεν ήμουν καλά. Τώρα που το βλέπω από μακριά κι εγώ την αδίκησα εκείνη την εκπομπή μου, γιατί αλήθεια δεν ήμουν καλά. Κάποια στιγμή αισθάνθηκα απεγνωσμένη».

«Όταν δύο άνθρωποι χωρίζουν, δεν είναι καθόλου εύκολο. Δεν είπαμε μία μέρα "δεν έχουμε τι να κάνουμε το βράδυ". Γι' αυτό που κάνω τον σταυρό μου όμως είναι ότι για αυτό που αισθάνθηκα για τον Κρατερό όταν τον πρωτογνώρισα, ότι με αυτόν τον άνθρωπο θα ήθελα να κάνω παιδιά, αυτό το τιμάει φουλ», κατέληξε φανερά συγκινημένη και προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Διαβάστε επίσης: My style rocks: Ρώτησαν στον αέρα του ΣΚΑΪ για το νέο σύντροφο της Καραβάτου - Η αμηχανία της παρουσιάστριας