Σε ονειρικό ξενοδοχείο στην Κρήτη - Η φωτογραφία της Ελένης Φουρέιρα με το μωρό της αγκαλιά δίπλα στην πισίνα με θέα το ηλιοβασίλεμα

Παίρνει τον μπέμπη της παντού μαζί της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Ελένη Φουρέιρα ζει στιγμές απόλυτης ευτυχίας από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο το μωράκι της. Με τον τρόπο αυτό η οικογενειακή της ευτυχία με τον Αλμπέρτο Μποτία ολοκληρώθηκε με τον πιο όμορφο τρόπο. Μπορεί να πέρασε δύσκολα μέχρι να γίνει μαμά, αφού "πάλεψε" με τις εξωσωματικές (δείτε την εξομολόγηση της), ωστόσο, πλέον είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

6,5 μήνες λοιπόν μετά την γέννηση του μπέμπη της, δεν τον αφήνει λεπτό μόνο του. Τον παίρνει μαζί του σε κάθε συναυλία που έχει με αφορμή την καλοκαιρινή της περιοδεία.

Η φωτογραφία της Ελένης Φουρέιρα με το μωρό της από την Κρήτη

Σήμερα 28/8 η Ελένη Φουρέιρα θα τραγουδήσει στο Παγκράτιο Στάδιο και βρίσκεται ήδη από χθες 27/8 στο νησί. Μένει σε ένα πανέμορφο ξενοδοχείο με πισίνα και θέα θάλασσα και πόζαρε με το γιο της αγκαλιά βλέποντας το ηλιοβασίλεμα.

Το σώμα της μετά τη γέννα

Λίγο διάστημα μετά τη γέννα επέστρεψε στο κανονικό της πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει πολλές ώρες γυμναστικής και πρόβες χορού, για τις εμφανίσεις της στις πίστες, αφού επέστρεψε κανονικά στο τραγούδι.

Το κορμί της, λοιπόν, επανήλθε πολύ γρήγορα στην προηγούμενη κατάστασή του, με αποτέλεσμα όλοι να την αποθεώνουν για το γεγονός πως η κοιλιά της είναι επίπεδη και ξεπετάγεται η γράμμωση σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα (δείτε εδώ τις δύο τροφές που δεν τρώει ποτέ για να το καταφέρει αυτό).

Τις προάλλες δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φορώντας μία αστραφτερή φούστα και ένα λευκό crop top, με τους κοιλιακούς της να κάνουν μπαμ, κάτι που δεν έμεινε ασχολίαστο, αφού κάτω από την ανάρτησή της έγινε "χαλασμός".

6,6 μήνες μετά (δείτε εδώ την φωτογραφία με τον μπέμπη της και τους εορτασμούς για τον μισό χρόνο ζωής του) και η τραγουδίστρια είναι στα καλύτερά της!