Λευτέρης Σουλτάτος: Αγκαλιά με την Ελένη Φουρέιρα στην Κρήτη

Τους φωτογράφιζε η Βάσω Λασκαράκη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Λευτέρης Σουλτάτος: Αγκαλιά με την Ελένη Φουρέιρα στην Κρήτη

Στην Κρήτη βρίσκεται η Ελένη Φουρέιρα μαζί με το μωρό της (δείτε φωτογραφία τους από το το ξενοδοχείο που μένουν) λόγω της συναυλία που πραγματοποίησε στο νησί το βράδυ της Δευτέρας 28/8. Εκεί λοιπόν, συναντήθηκε με τον Λευτέρη Σουλτάτο.

Ο σεφ βρέθηκε στην συναυλία μαζί με την Βάσω Λασκαράκη και την κόρη του που έχει αποκτήσει από τον πρώτο του γάμο (δείτε την πρώην σύζυγό του).

Μάλιστα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε και μια κοινή φωτογραφία τους από τα backstage.

Η φωτογραφία της Ελένης Φουρέιρα με τον Λευτέρη Σουλτάτο

Φωτογραφίες από το εντυπωσιακό εξοχικό του στην Κρήτη

Η ηθοποιός, αν και το επώνυμό της φαίνεται να είναι κρητικό, δεν έχει καμία σχέση με το νησί, πέρα από το γεγονός πως έχει παντρευτεί έναν Κρητικό, καθώς πρόκειται για τον τόπο καταγωγής του διάσημου σεφ. Ο ίδιος, λοιπόν, αν και μένει στην Αθήνα όπου περνά και το περισσότερο χρόνο του, συχνά πυκνά επισκέπτεται τον τόπο του για να χαλαρώσει, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως έχει δικό του σπίτι εκεί, παρόλο που υπάρχει και το πατρικό του στο οποίο μένουν οι γονείς του (δείτε εδώ την σχέση που έχει με την πεθερά της). Έτσι το ζευγάρι μοιράζεται πολλά στιγμιότυπα από την μονοκατοικία αυτή, η οποία είναι ονειρεμένη!

Διαθέτει έναν τεράστιο κήπο με πέτρινα τοιχώματα, με δέντρα και φυτά σε όλο το μήκος του, ενώ έχουν βάλει και μία μεγάλη κουνιστή καρέκλα για να αράζουν εκεί με τις ώρες όλοι μαζί, με την κόρη της Λασκαράκη να το ευχαριστιέται πιο πολύ από όλους.

Το εσωτερικό είναι αρκετά μοντέρνο και παρόλο που δεν φαίνεται να έχει θέα την θάλασσα, τα δωμάτια "βλέπουν" στον κήπο, ο οποίος δημιουργεί μία ηρεμία.

Λασκαράκη Σουλτάρος σπίτι στην Κρήτη

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος σπίτι Κρήτη

Λευτέρης Σουλτάτος σπίτι Κρήτη αυλή

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος Κρήτη σπίτι

Βάσω Λασκαράκη διακοπές με τον λευτέρη Σουλτάτο