Στιγμές ευτυχίας για την Μελίνα Νικολαΐδη και τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη - Το αποκάλυψε με ένα βίντεο

Φουλ ερωτευμένο το ζευγάρι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για την Μελίνα Νικολαΐδη και τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη - Το αποκάλυψε με ένα βίντεο

Η σχέση της Μελίνας Νικολαϊδη με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη έγινε γνωστή τον Δεκέμβρη του 2022 και όλα τα sites αλλά και οι εκπομπές μιλούσαν για την κόρη της Δέσποινας Βανδή και το πόσο έχει μεγαλώσει. Σήμερα, περίπου ένα χρόνο μετά, το ζευγάρι παραμένει πολύ ερωτευμένο και ευτυχισμένο.

Από τα social media δεν κρύβουν λεπτό τη σχέση τους και πολλές φορές έχουμε δει την Μελίνα να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους κοινά βίντεο αλλά και φωτογραφίες.

Η αποκάλυψη της Μελίνας Νικολαϊδη για τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη

Xθες Τετάρτη 30/8 η Μελίνα Νικολαϊδη αποκάλυψε πως ο σύντροφός της είχε την ονομαστική του εορτή με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Θέλησε να του ευχηθεί με ένα πολύ τρυφερό βίντεο από τις διακοπές τους γράφοντας «Χρόνια πολλά μωρό μου! Αγάπη υπερβολική».

Μπορεί να μένει στο Λονδίνο όπου σπουδάζει νοικιάζοντας το δικό της σπίτι (δείτε το εδώ), ωστόσο, ταξιδεύει συχνά στην Αθήνα για να είναι μαζί.

Η αντίδρασή του γυμναστή σε ερώτηση για την αγαπημένη του

Για πρώτη φορά, μάλιστα, η κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, πέτυχε τον σύντροφο της νεαρής έξω από το γυμναστήριό του και ο ίδιος παραχώρησε μερικές δηλώσεις, εξηγώντας την αλήθεια για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να βρίσκεται στο "γυαλί" το επόμενο διάστημα. Όσον αφορά τον δεσμό του, ωστόσο, δεν θέλησε να πει τίποτα.

«Δεν ισχύει τίποτα, αυτά είναι ψέματα, δεν είχε γίνει ποτέ πρόταση (από την εκπομπή της Ελίνας Παπίλα). Ποτέ δεν είχα κάνει ραντεβού, αλήθεια ποτέ», είπε σε πρώτο επίπεδο ο ίδιος.

Και εξήγησε αν θα τον ενδιέφερε να βρεθεί στην τηλεόραση γενικότερα: «Όχι καθόλου. Δεν είναι η δουλειά μου αυτή έτσι κι αλλιώς, έχω πολλές δουλειές».

«Δεν θα μιλήσω καθόλου για την προσωπική μου ζωή. Ευχαριστώ πάρα πολύ», δήλωσε στην πορεία μόλις ρωτήθηκε για την σχέση του με την Μελίνα, ενώ σχετικά με τους διάσημους που προπονεί, επισήμανε: «Και γι' αυτό δεν θα σας πω κάτι».