Τελευταίες βουτιές λίγο πριν γίνουν γονείς - Η φωτογραφία του Απόστολου Ρουβά με την εγκυμονούσα Φανή Γιαβρίδου στην παραλία

Απολαμβάνουν το καλοκαίρι πριν τελειώσει για τα καλά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Απόστολος Ρουβάς
Instagram / Απόστολος Ρουβάς

Ο Απόστολος Ρουβάς απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες των διακοπών του με την σύντροφό του, Φανή Γιαβρίδου, κάνοντας βουτιές στην παραλία και βόλτες από μέρος σε μέρος (δείτε εδώ τις φωτογραφίες τους από την Άρτα).

Την Τετάρτη 30/8 μάλιστα, επισκέφθηκαν την παραλία όπου πέρασαν τη μέρα τους πριν τελειώσει το καλοκαίρι, με την εγκυμονούσα να τραβάει φωτογραφία με την φουσκωμένη της κοιλίτσα και να την δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ο διάσημος σεφ λίγο αργότερα δημοσίευσε μία νέα φωτογραφία τους στο δικό του προφίλ από το μαγαζί όπου είχαν κάτσει για να πιουν τον καφέ τους και τα χαμόγελά τους μαρτυρούν πόσο ευτυχισμένοι είναι περιμένοντας το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

Δείτε επίσης: Με ψάθινα καπέλα στα σοκάκια της Κέρκυρας - Η φωτογραφία του Απόστολου Ρουβά με την εγκυμονούσα σύντροφό του

Η φωτογραφία της Φανής Γιαβρίδου με την φουσκωμένη κοιλίτσα από το μπάνιο στην παραλία με τον Απόστολο Ρουβά

Απόστολος Ρουβάς Φανή Γιαβρίδου έγκυος παραλία

Απόστολος Ρουβάς Φανή Γιαβρίδου έγκυος
Instagram / Απόστολος Ρουβάς

Πώς του ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της

Το πρωί της Τετάρτης 26/4 μίλησε για πρώτη φορά στο Πρωινό μας στο ΣΚΑΙ για το χαρμόσυνο αυτό γεγονός. Ο ίδιος, λοιπόν, είναι πολύ ενθουσιασμένος για το νέο κεφάλαιο που ξεκινάει στη ζωή του και δήλωσε πως όταν του το ανακοίνωσε η καλή του βρέθηκε αμέσως σε "άλλη διάσταση", εκστασιασμένος, καθώς καιρό τώρα του είχε γεννηθεί η επιθυμία να γίνει μπαμπάς.

«Ανυπομονώ γι' αυτή τη στιγμή. Ζω γι' αυτή τη στιγμή», είπε αρχικά.

«Ψωνίζαμε και μπήκαμε σε ένα φαρμακείο να πάρουμε τεστ γιατί δεν ήταν σίγουρη (η Φανή) και ένα βράδυ μου λέει "υπάρχει πιθανότητα να είμαι έγκυος". Ξετρελάθηκα», συμπλήρωσε έπειτα για τον τρόπο που του το αποκάλυψε η σύντροφός του, ενώ εξήγησε πως τις επόμενες ημέρες είχαν πολύ άγχος μέχρι να επιβεβαιωθεί πραγματικά. Μάλιστα, δήλωσε πως λόγω της σχέσης του με τα παιδιά του αδερφού του, Σάκη, του δημιουργήθηκε η επιθυμία να γίνει και ο ίδιος πατέρας.

«Άντε κι εσείς πολύτεκνοι», του είπε με ενθουσιασμό η Φαίη Σκορδά.

Διαβάστε επίσης: Σε κυριλέ εστιατόριο στην Αθήνα με την καλή του - Ο έρωτας έχει "χτυπήσει" για τα καλά τον Απόστολο Ρουβά και την Φανή