Επέτειος γάμου για την Ελισάβετ Μουτάφη και τον Μάνο Νιφλή - Το αξέχαστο νυφικό με την ιδιαίτερη δαντέλα και τη μαύρη κορδέλα

Οι φωτογραφίες από το μυστήριο και οι τρυφερές ευχές τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ημέρα χαράς είναι η σημερινή, Παρασκευή 1 Αυγούστου, για τον Μάνο Νιφλή και την Ελισάβετ Μουτάφη, καθώς έκλεισαν πέντε χρόνια γάμου και οι δυο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Θέλησαν, μάλιστα, να μοιραστούν την χαρά τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από την ημέρα του μυστηρίου στα προφίλ τους στα social media.

Η ηθοποιός είχε επιλέξει να φορέσει ένα μακρύ νυφικό με δαντέλα από πάνω μέχρι κάτω, με πέπλο στο κεφάλι και μαύρη κορδέλα στη μέση της, ενώ στα χέρια της κρατούσε μία ολόλευκη ανθοδέσμη και ο καλός της, ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα και ξαφνικά από το OPEN (δείτε εδώ τι συνέβη), φορούσε μαύρο κοστούμι με γιλέκο από μέσα, χωρίς γραβάτα ή παπιγιόν.

Οι τρυφερές αναρτήσεις της Ελισάβετ Μουτάφη και του Μάνου Νιφλή για την επέτειο γάμου τους

«1/9/18 – 5 Χρόνια μαζί… Σ’ αγαπάω», έγραψε η Ελισάβετ Μουτάφη στην ανάρτησή της στο Instagram.

Μουτάφη Νιφλής επέτειος γάμου

Ο Μάνος Νιφλής από την πλευρά του, σημείωσε: «Πέρασαν 5 χρόνια με ένα υπέροχο ΜΑΖΙ. Πάμε ΜΑΖΙ για τα δύσκολα και τα εύκολα που θα έρθουν. Σ' αγαπώ».

Δείτε επίσης για την Ελισάβετ Μουτάφη: ''Σπάει'' τη σιωπή της για τον γάμο της με τον Κιμούλη - «Το 2018...»

Πώς γνωρίστηκαν και έμειναν μαζί από το δεύτερο ραντεβού

Η Ελισάβετ Μουτάφη βρέθηκε την Τρίτη 13/6 στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, και, πέρα από τον Πέτρο Φιλιππίδη και το κίνημα MeToo, μίλησε και για τον σύζυγό της, Μάνο Νιφλή, με τον οποίο παντρεύτηκε πριν από λίγα χρόνια, ωστόσο η ιστορία του έρωτά τους είναι άκρως ρομαντική.

Οι δυο τους, όπως εξομολογήθηκε και η ίδια η ηθοποιός, έμειναν μαζί σχεδόν από την πρώτη στιγμή και έκτοτε δεν χωρίστηκαν ποτέ. Εξήγησε, λοιπόν, πως έγινε η γνωριμία τους, αποκαλύπτοντας πως ήταν προξενιό, και ανέλυσε πως κατέληξαν στον γάμο.

«Με τον Μάνο παντρευτήκαμε την 1η Σεπτέμβρη του 2018. Παντρευτήκαμε λίγους μήνες μετά τη γνωριμία μας. Ερωτευτήκαμε κατευθείαν. Μείναμε μαζί από το βράδυ, έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Τον γνώρισα από την κουμπάρα μου την Μαρίνα Ασλάνογλου, ήταν προξενιό. Μου είχαν πει να πάμε για ένα ποτό, εγώ ήμουν αρνητική αρχικά, αλλά μετά πήγα και εκεί γνωριστήκαμε. Ήταν ακαριαίο, στην δεύτερη συνάντηση μείναμε μαζί. Στο πρώτο ραντεβού βγήκαμε και με τους φίλους μου για να τον γνωρίσουν, να τον τσεκάρουν και οι δυο μας βγήκαμε την τρίτη φορά. Από την τρίτη φορά που βγήκαμε δεν μείναμε χωριστά ποτέ», είπε αρχικά η Ελισάβετ Μουτάφη.

Διαβάστε επίσης: «Ποτέ δεν μύρισα ρούχα συντρόφου μου για να....» - Η αποκάλυψη της Ελισάβετ Μουτάφη