Ακομπλεξάριστη η Αθηνά Οικονομάκου - Αποκάλυψε πόσα κιλά ζυγίζει δύο γέννες μετά

Ειλικρινής όσο δεν πάει!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Αθηνά Οικονομάκου
Instagram / Αθηνά Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου έγινε μαμά για πρώτη φορά το 2018, φέρνοντας στον κόσμο τον μονάκριβο γιο της, Μάξιμο, ενώ το 2021 γέννησε την μικρή της κόρη, Σιέννα. Και στις δύο εγκυμοσύνες της κατάφερε να χάσει άμεσα τα κιλά που πήρε, αφήνοντας τον κόσμο να αναρωτιέται πως τα κατάφερε τόσο γρήγορα.

Η ίδια έχει εξηγήσει πολλές φορές πως λόγω του "τρεξίματος" με τις δουλειές της, αλλά και τη διαρκή φροντίδα των παιδιών της δεν προλάβαινε να καθίσει ούτε λεπτό, γεγονός που έπαιξε μεγάλο ρόλο, ενώ και τα γονίδιά της οφείλονται επίσης για την εικόνα της.

Δεν γυμνάζεται ιδιαίτερα, διότι από τη μία δεν προλαβαίνει και από την άλλη δεν "τρελαίνεται", όμως οι κοιλιακοί της βγάζουν μάτι και απόδειξη αυτού είναι όλες οι καλοκαιρινές της αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μαγιό (δείτε εδώ την φωτογραφία της από την Σαντορίνη).

Πόσα κιλά ζυγίζει η Αθηνά Οικονομάκου

Η απορία, λοιπόν, των ακόλουθών της αφορά τα κιλά της. Η ηθοποιός, καθώς είναι ακομπλεξάριστη, δεν δίστασε να απαντήσει δημόσια σε αυτή την ερώτηση μέσα από το προφίλ της, εξηγώντας πως είναι περίπου 53 με 54 κιλά (δείτε εδώ την δίαιτα που ακολουθούσε για κάποιο διάστημα).

Αθηνά Οικονομάκου κιλά
Instagram / Αθηνά Οικονομάκου

Πόσα κιλά πήρε σε κάθε εγκυμοσύνη

Η Παρασκευή 25/5 ήταν άλλη μία τέτοια ημέρα για την ηθοποιό - επιχειρηματία, η οποία απάντησε σε δεκάδες απορίες των followers της μέσα από τα insta stories της. Οι περισσότερες ερωτήσεις να τονίσουμε εδώ, πως αφορούσαν στην οικογένεια και στα παιδιά της, αλλά και στην εξωτερική της εμφάνιση.

Η Αθηνά Οικονομάκου φαίνεται, πως έχει κερδίσει τους διαδικτυακούς της φίλους, γιατί απαντάει πάντα με ειλικρίνεια. Έτσι λοιπόν δε δίστασε να μοιραστεί τον ακριβή αριθμό των κιλών, που έβαλε και στις 2 εγκυμοσύνες της (δείτε εδώ το λόγο που η Οικονομάκου έκλαψε σε συνέντευξη για τα παιδιά της).

Οικονομάκου