«Στην Αθήνα βρέχει και πνίγεται κόσμος, αλλά χαχα δείτε με, κάνω βουτιές» - Θύελλα αντιδράσεων κάτω από την ανάρτηση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

Το βίντεο που προκάλεσε την οργή του κόσμου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Μαριαλένα Ρουμελιώτη
Instagram / Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη πέρασε μερικές από τις ημέρες του καλοκαιριού στην Τήνο, μαζί με τον σύντροφό της, Σάκη Κατσούλη (δείτε εδώ την luxury σουίτα που έμειναν), και το φωτογραφικό της υλικό είναι πλούσιο. Καθημερινά, λοιπόν, δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βίντεο και εικόνες της από εκεί.

Το γεγονός, όμως, πως συνέχισε τις αναρτήσεις όσο πλημμύριζαν τα σπίτια του κόσμου εξαιτίας της κακοκαιρίας Daniel και μετά την είδηση για την δολοφονία στο Blue Horizon (δείτε εδώ την σπαρακτική φράση που ακούστηκε στην κηδεία του 36χρονου Αντώνη), εξαγρίωσε το πλήθος και δέχθηκε μερικά αρνητικά και ειρωνικά μηνύματα στο τελευταίο βίντεο που δημοσίευσε.

Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, πως η πρώην παίκτρια του Survivor All Star προσπαθεί μέσα από stories να ενημερώνει τους ακόλουθούς της για τις περιοχές που έχουν ανάγκη και για τις δράσεις που πραγματοποιούνται για να βοηθηθούν όσοι έχουν πληγεί.

Η ανάρτηση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη που προκάλεσε αντιδράσεις

Αρνητικά σχόλια σε Ρουμελιώτη

Αρνητικό σχόλιο σε Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Σε δύσκολη θέση βρέθηκε και ο Σάκης Κατσούλης μετά από ανάρτησή του για τις προσευχές του στην Τήνο

Την Παρασκευή 25/8 ο Σάκης Κατσούλης δέχθηκε ένα μήνυμα που τον τάραξε, γι' αυτό και θέλησε να το δημοσιεύσει και να απαντήσει σε story στο προφίλ του στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, ένας άγνωστος έστειλε για να τον ειρωνευτεί για το γεγονός πως δημοσίευσε στον λογαριασμό του φωτογραφίες από την ώρα που προσκυνούσε στην Παναγία της Τήνου (δείτε εδώ), λέγοντας πως κάτι τέτοιο είναι περιττό τη στιγμή που όλη η Ελλάδα καίγεται (δείτε εδώ την ανάρτησή του για τις φωτιές).

«Ναι, φυσικά, μη λείψει η φωτογραφία με το να προσεύχεται κάποιος στις διακοπές του, την ώρα που καίγεται η χώρα, δεν λέει τίποτα», έγραφε χαρακτηριστικά το μήνυμα.

Και εκείνος απάντησε: «Προφανώς υπάρχει και το 1% που όπως προείπα ψάχνει να βρει εξιλαστήρια θύματα να καταλογίσει ευθύνες, να βγάλει τα ψυχολογικά του, να καλύψει τις ανασφάλειές του. Δεν το νοιάζει να βοηθήσει τον συνάνθρωπό του με κάποιο τρόπο, ούτε με τη θετική σκέψη και οπτική να βρει λύση σε όλο αυτό! Ευτυχώς πλέον τέτοια άτομα αποτελούν μειονότητα! Έλλειψη παιδείας λέγεται με εμφανή τα σημάδια ζήλειας! Καλή συνέχεια με υγεία θα πω εγώ! Να σας έχει ο Θεός καλά εσάς και τους γύρω σας!».

Σάκης Κατσούλης αρνητικό σχόλιο