Νέο μέλος στην οικογένεια του Ηλία Βρεττού και της Αναστασίας Δεληγιάννη - Η ανακοίνωση λίγες μέρες μετά την επέτειο γάμου

Οι τρυφερές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ηλίας Βρεττός
Instagram / Ηλίας Βρεττός

Ο Ηλίας Βρεττός και η Αναστασία Δεληγιάννη πριν από ένα χρόνο αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και έτσι ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Πριν λίγες ημέρες, μάλιστα, γιόρτασαν και την πρώτη τους επέτειο (δείτε εδώ την τρυφερή αφιέρωση του τραγουδιστή στη γυναίκα του).

Το Σάββατο 9/9 το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει άλλο ένα βήμα, μεγαλώνοντας την οικογένειά τους. Καλωσόρισαν, λοιπόν, το νέο μέλος μέσα από μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό του καλλιτέχνη στο Instagram. Πήραν ένα μικρό σκυλάκι!

Το νέο μέλος της οικογένειας του Ηλία Βρεττού και της Αναστασίας Δεληγιάννη

Βρέθηκαν σε δύσκολη θέση, διότι δεν ήξεραν ποιο να πρωτοδιαλέξουν, όμως τελικά μόνο ένα κατάφερε να τους κλέψει την καρδιά.

«Νέο μέλος στην οικογένειά μας!!! Καλωσόρισες στη ζωή και το σπίτι μας “Star”. Με τέτοιες πόζες που παίρνει δεν μας άφησε να της δώσουμε άλλο όνομα!!!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Βρεττός συστήνοντας το "μωρό" τους.

Δείτε επίσης: Κουμπάρος ο Ηλίας Βρεττός: «Γίναμε οικογένεια» - Με εντυπωσιακό κόκκινο στενό φόρεμα η Αναστασία Δεληγιάννη στο πλευρό του

Τι είχε εξομολογηθεί ο τραγουδιστής στο YOU για το ενδεχόμενο ενός παιδιού με τη σύζυγό του

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Με τη γυναίκα σου πώς γνωριστήκατε;

Βρεττός Δεληγιάννη παιδί

Γνωριζόμασταν τέσσερα χρόνια με την Αναστασία, αλλά σε αυτό το διάστημα δεν υπήρχε το σωστό timing για να είμαστε μαζί, ήμασταν και οι δύο αλλού. Παρόλα αυτά την είχα εντοπίσει, κάτι που δεν είχε κάνει εκείνη... Για την ακρίβεια με αντιπαθούσε χωρίς να με γνωρίζει ιδιαίτερα. Επειδή είναι εκτός χώρου, και πολύ απλός άνθρωπος, το γεγονός ότι ήμουν επώνυμος την απωθούσε. Μετά από τέσσερα χρόνια έγιναν καλύτερες οι συνθήκες, αλλά και πάλι έπρεπε να κάνω τεράστιο αγώνα για να την κερδίσω, επειδή ήταν αρνητικά προκατειλημμένη απέναντι στο επάγγελμά μου και την αναγνωρισιμότητα. Από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα, ήμουν σίγουρος ότι είναι η γυναίκα της ζωής μου, στους πρώτους δυόμισι μήνες της έκανα πρόταση γάμου. Της είπα χαρακτηριστικά όταν της έδωσα το δαχτυλίδι: «Δεν βιάζομαι, ούτε με ενδιαφέρει το πότε, αλλά θέλω να σε παντρευτώ. Πιστεύω ότι είσαι η γυναίκα της ζωής μου και ήθελα να ξέρεις ότι το κατάλαβα από την αρχή».

Πώς κατάλαβες τόσο γρήγορα ότι θα είναι η γυναίκα της ζωής σου; Ήταν ένστικτο;

Μετά το τρακάρισμά μου, αποφάσισα συνειδητά να ηρεμήσω στα ερωτικά και στα σεξουαλικά μου. Κατάλαβα πως όταν είσαι στο «χάσιμο», ακόμα και αν βρεις τη σωστή γυναίκα, θα την απωθήσεις με τον τρόπο ζωής και τις επιλογές σου. Όταν ηρέμησα, και ήρθε η Αναστασία στη ζωή μου, ήταν ξεκάθαρο ότι κάνει για μένα. Πότε δεν ταιριάζεις με κάποιον 100%, είμαστε πολύ διαφορετικοί άνθρωποι και έχουμε τσακωμούς όπως όλα τα ζευγάρια, αλλά οι σχέσεις και ο γάμος βασίζονται στον αμοιβαίο σεβασμό και συμβιβασμό.

Γνωρίζοντας το παρελθόν σου, ήρθε ποτέ σε δύσκολη θέση; Σου ανέφερε οτιδήποτε για κάποια γνωστή πρώην σου;

Έχουμε βρει τον τρόπο και το διαχειριζόμαστε. Όλα βασίζονται στην εμπιστοσύνη, που υπάρχει και από τις δύο πλευρές, άρα δεν υπάρχει λόγος τα προβλήματα του παρελθόντος να έρχονται στο παρόν. Η Αναστασία με στηρίζει πολύ στη δουλειά μου, και πολλές φορές βλέπει τα πράγματα με πιο καθαρή ματιά από μένα.

Ένα παιδί είναι στα σχέδια σας;

Είναι στα άμεσα όνειρά μας. Νομίζω ότι μετά το γάμο (δείτε εδώ το νυφικό που φόρεσε η σύντροφός του), το επόμενο βήμα είναι να κάνεις οικογένεια και παιδιά. Παρόλα αυτά δεν μας αγχώνει, γνωρίζουμε πως όταν έρχεται ένα παιδί αλλάζουν οι προτεραιότητες και οι ισορροπίες σε ένα ζευγάρι, οπότε προσπαθούμε να χαρούμε αυτό που ζούμε αυτή τη στιγμή, που είναι πολύ όμορφο. Αν είναι να έρθει ένα παιδί, καλώς να έρθει χωρίς άγχος.