«Δεν θα γίνει, το έχουμε κατεβάσει, το έχουμε στην αποθήκη πλέον...» - Το ξεκαθάρισμα του Γιώργου Λιανού για Survivor & The Voice

Τι συμβαίνει με το I'm a celebrity...get me out of here

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν θα γίνει, το έχουμε κατεβάσει, το έχουμε στην αποθήκη πλέον...» - Το ξεκαθάρισμα του Γιώργου Λιανού για Survivor & The Voice

Η κάμερα της εκπομπής του STAR, Breakfast@Star και η ρεπόρτερ Σοφία Μανουσακίδου, συνάντησαν τον Γιώργο Λιανό και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και οι δύο παρουσιαστές έμειναν για να παραχωρήσουν μερικές δηλώσεις λίγο πριν αναχωρήσουν (δείτε εδώ την ερώτηση που "πάγωσε" τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1).

Ο πρώτος, λοιπόν, ρωτήθηκε για τα παιχνίδια στα οποία φαίνεται πως θα συμμετέχει για άλλη μία χρονιά, τα οποία είναι πλέον τρία, καθώς πέρα από το Survivor και το The Voice, φέτος για πρώτη φορά θα προβληθεί και το I'm a celebrity, get me out of here (δείτε εδώ ποιος ηθοποιός φαίνεται πως έχει δεχθεί και θα συμμετέχει σε αυτό).

Το ξεκαθάρισμα του Γιώργου Λιανού για το Survivor και το The Voice

«Δεν έχω ιδέα πότε θα φύγουμε για Άγιο Δομίνικο. Εγώ θα σου αποκαλύψω τον συμπαρουσιαστή μου. Θα ανακοινωθεί από εκεί που πρέπει. Το ριάλιτι δεν θα είναι σκληρό. Δεν θα τρώνε κατσαρίδες οι παίκτες, το πράγμα θα προσαρμοστεί στην ελληνική πραγματικότητα. Θα είναι λίγο ζόρικο που θα είμαι πάλι μακριά από την οικογένειά μου αλλά τι να κάνουμε;», δήλωσε αρχικά ο ίδιος για το νέο πρότζεκτ του ΣΚΑΙ.

Όσον αφορά στον μουσικό διαγωνισμό, αλλά και το ριάλιτι επιβίωσης που έκανε χαμό τις προηγούμενες χρονιές, εξήγησε:: «Το Voice δεν θα γίνει, το έχουμε κατεβάσει, το έχουμε στην αποθήκη πλέον. Για το Survivor δεν έχω ιδέα, έχουμε κάνει focus τώρα αλλού».