«Έχουμε ακούσει πάρα πολλά εγώ και η Μαριάντα» - Οι δηλώσεις της Φελίσιας Τσαλαπάτη για το σάλο με την Νάταλι Κάκκαβα

Το ξεκαθάρισμα για τα όσα είπαν με τον Τριαντάφυλλο και την Πιερίδη στις κάμερες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έχουμε ακούσει πάρα πολλά εγώ και η Μαριάντα» - Οι δηλώσεις της Φελίσιας Τσαλαπάτη για το σάλο με την Νάταλι Κάκκαβα

Χαμός προκλήθηκε πριν μερικές ημέρες όταν ο Τριαντάφυλλος και η Μαριάντα Πιερίδη σχολίασαν με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο την είδηση πως η Νάταλι Κάκκαβα μπαίνει στην ομάδα της εκπομπής τους - αφού το Καλοκαίρι yes συνεχίζει και τον χειμώνα στην ζώνη του Σαββατοκύριακου - στην θέση της κεντρικής παρουσιάστριας.

Μετά τις δηλώσεις, ο Γρηγόρης Γκουντάρας πήρε θέση υποστηρίζοντας φυσικά την σύζυγό του, κάτι που έκαναν και όλοι οι συνεργάτες του, αφού η ίδια η Νάταλι, δεν έχει κάνει καμία δήλωση σχετικά με την πρόταση που της έχει κάνει το OPEN.

Στο επίκεντρο ωστόσο των αρνητικών σχολίων ήρθε και η Φελίσια Τσαλαπάτη η οποία δεν είχε κάνει δηλώσεις σχετικά παρά μόνο πως είναι μια ομάδα. Αναφέρθηκε μάλιστα πως μετά τα σχόλια που έγιναν για τις δηλώσεις τους, γύρισαν την.. μπιφτέκα (δείτε εδώ τι εννοούμε).

Οι δηλώσεις της Φελίσιας Τσαλαπάτη για την Νάταλι Κάκκα

Η Φελίσια Τσαλαπάτη λοιπόν για πρώτη φορά ξεκαθάρισε την κατάσταση σχετικά με τα όσα σχολιάστηκαν, λέγοντας μεταξύ άλλων πως τόσο η ίδια όσο και η Μαριάντα Πιερίδη άκουσαν πάρα πολλά μετά τις δηλώσεις που έκαναν.

«Το άκουσα σήμερα και στεναχωρήθηκα λίγο, ότι γύρισα τη μπιφτέκα για τη Ναταλία Κάκκαβα. Βασικά, θύμωσα και λίγο. Προφανώς και με ενοχλεί εάν με βάζουν σε ένα θέμα ενώ δεν έχω πάρει κάποια θέση» ανέφερεμ αρχικά.

«Ποια είμαι εγώ που θα πω κάτι που θα αποφασίσει το κανάλι; Το κανάλι θα αποφασίσει ακόμα και για μένα. Η εμπειρία μου είναι τόσο που να μη μου επιτρέπεται να έχω άποψη για κάτι τέτοιο. Δεν θα μπορούσα να κρίνω τη Νάταλι Κάκκαβα σαν επιλογή του σταθμού. Πόσο μάλλον όταν είναι μία γυναίκα που έχει την εμπειρία που εμείς δεν έχουμε», είπε στη συνέχεια.

Και υπογράμμισε «Εμείς τώρα το βρίσκουμε, μακάρι να έχουμε συνέχεια σε αυτό που κάνουμε. Είμαστε μία ΟΡΕΝ παρέα, μακάρι ό,τι προσθήκη σκεφτεί το κανάλι να είμαι εκεί για να το ζήσω. Πιστεύω ότι κανείς δεν θα είχε πρόβλημα εάν η Ναταλί Κάκκαβα έπαιρνε τα ηνία της παρουσίασης».