Γιώργος Αγγελόπουλος: Τα δυο "βαριά" ονόματα που δεν έχει καλέσει στο γάμο του με την Δήμητρα Βαμβακούση

Το αποκάλυψαν οι ίδιοι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μπορεί να μετράνε μόνο περίπου ένα χρόνο σχέση, ωστόσο, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση πήραν την απόφαση να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και να τους πιάσουν όλους προ εκπλήξεως καθώς είναι ένα γεγονός που δεν περίμενε κανείς!

Το προσκλητήριο έχει δημοσιεύσει ήδη ο κουμπάρος τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram (δείτε το εδώ) και οι πρώτες πληροφορίες για το μυστήριο και το γλέντι έχουν διαρρεύσει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, και του Γρηγόρη Μπάκα, ο γάμος θα είναι ανοιχτός και οι καλεσμένοι (οι οποίο θα είναι περίπου 600) έχουν λάβει το προσκλητήριο ηλεκτρονικά, μέσω κινητού. Το ζευγάρι έχει ήδη επιλέξει νυφικό (δείτε τις δηλώσεις της Δήμητρας) και κοστούμι (δείτε τι θα φορέσει ο Ντάνος), ενώ έχουν επιλέξει και το πρόσωπο που θα τους επιμεληθεί το χτένισμα την ημέρα εκείνη και δεν είναι άλλος από τον Τρύφωνα Σαμαρά.

Όσον αφορά στο γλέντι, έχουν κλείσει να τραγουδήσει Γιώργος Τσαλίκης, με τον οποίο ο νικητής του πρώτου Survivor είναι πολύ καλός φίλος.

Δείτε επίσης: «Οι πρόβες έχουν καθυστερήσει γιατί η μητέρα του...» - Αποκαλύψεις λίγο πριν τον γάμο Αγγελόπουλου & Βαμβακούση

Τα δυο γνωστά πρόσωπα που δεν έχουν καλέσει στο γάμο τους Αγγελόπουλος - Βαμβακούση

Πολλά σχόλια έχουν γίνει σχετικά με τους καλεσμένους καθώς εκτός του ότι είναι πάρα πολλοί, έχουν προσκαλέσει και πρόσωπα που δεν γνωρίζουν. Όπως για παράδειγμα η Μπέττυ Μαγγίρα, η Σία Κοσιώνη κ.α.

Δυο πρόσωπα ωστόσο που πολλοί περίμεναν πως θα δουν στον γάμο είναι ο Κούλλης Νικολάου αλλά και ο Γιώργος Λιανός.

Ο παρουσιαστής του Survivor δήλωσε μάλιστα με χιούμορ στις κάμερες: «Δεν καταλαβαίνω γιατί να με καλέσει στον γάμο του. Να είναι καλά τα παιδιά, καλά στέφανα τους εύχομαι. Κάλεσε όλον τον ΣΚΑΪ εκτός από μένα; Τώρα θα το πάρω προσωπικά. Τώρα θέλω να πάω!».

Από την άλλη ο Κούλλης Νικολάου με τον οποίο έχει συνεργαστεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος και συμπρωταγωνιστεί επίσης μαζί του φέτος στην Γη της Ελιάς, είπε «Μέχρι στιγμής δεν με έχει καλέσει στο γάμο του ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Δεν το ήξερα και με πήρε τηλέφωνο μια δημοσιογράφος και με ρώτησε “θα πάτε στο γάμο του Αγγελόπουλου;” και της λέω “τι;”».