Γειά σου: Με μίνι κίτρινο φόρεμα καλωσόρισε τους τηλεθεατές της - Λαμπερή πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ για την Μαρία Μπακοδήμου

Τα λουλούδια που δέχτηκε στο πλατό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γειά σου: Με μίνι κίτρινο φόρεμα καλωσόρισε τους τηλεθεατές της - Λαμπερή πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ για την Μαρία Μπακοδήμου

Λίγο πριν τις 12 η Μαρία Μπακοδήμου έκανε πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ με την εκπομπή Γειά σου, για δεύτερη συνεχόμενη τηλεοπτική σεζόν. Έκανε λαμπερή είσοδο στο πλατό με μίνι κίτρινο φόρεμα και καλημέρισε τους τηλεθεατές της.

«Καλημέρα! Ένα καινούργιο πλατό, εμείς είμαστε οι ίδιοι, εσείς ελπίζω να είστε οι ίδιοι και περισσότεροι που θα κάνουμε παρέα και φέτος. Είναι μια σεζόν που ξεκινάει με ένα πολύ περίεργο καλοκαίρι που πέρασε, μας άφησε όλους μια περίεργη γεύση.

Εύχομαι όλα να πάνε καλύτερα. Εμείς εδώ θα είμαστε η παρέα σας, να συζητάμε για ανάλαφρα θέματα, να ξεχνιόμαστε απ’ ότι μας ζορίζει και η παρέα μας είναι πάλι η ίδια», είπε η παρουσιάστρια και προχώρησε προς τους συνεργάτες της.

Με χιούμορ, εύστοχο σχόλιο, αυθεντική και ειλικρινής, η Μαρία Μπακοδήμου, ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της τηλεόρασης θα μας λέει Γειά σου κάθε Σαββατοκύριακο μεσημέρι, μαζί με τη Νάνσυ Παραδεισανού, τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα και τον Ισίδωρο Φίκαρη.

Με την έναρξη της εκπομπής επίσης, η παρουσιάστρια δέχτηκε και δυο ανθοδέσμες, από τον κανάλι και από τον ξάδερφο της, Νίκο Αλιάγα.

Δείτε εδώ ποια θα είναι η λαμπερή καλεσμένη τους στην πρώτη εκπομπή για τη νέα τηλεοπτική σεζόν!

Η πρεμιέρα της Μπακοδήμου στον ΣΚΑΙ

Τα λόγια της στην τελευταία εκπομπή τον Ιούλιο

Αυλαία έπεσε για την εκπομπή του ΣΚΑΙ, Γειά σου, το μεσημέρι της Κυριακής 9/7, και η Μαρία Μπακοδήμου συγκέντρωσε όλη την ομάδα τριγύρω της, ώστε να ευχηθούν όλοι μαζί αγκαλιασμένοι για το καλοκαίρι, με την ίδια να νιώθει ανακουφισμένη που τελικά όλα πήγαν καλά.

Μάλιστα, ανανέωσε το ραντεβού με τους τηλεθεατές για το Σεπτέμβρη, ελπίζοντας πως η ίδια και οι συνεργάτες της κατάφεραν να ψυχαγωγήσουν τον κόσμο. Με καλή διάθεση και χαμόγελα, λοιπόν, είπε το δικό της "αντίο".

Διαβάστε επίσης: "Το μεγαλύτερο ατού της είναι ότι αυτοσαρκάζεται" - Ποια παρουσιάστρια εκθειάζει η Μαρία Μπακοδήμου

«Αχ, η ομάδα μου εδώ είναι. Μόνο εμείς; Ελάτε όλοι μέσα. Ελάτε να χαιρετήσουμε όλοι μαζί τον κόσμο. Πέρασε μια χρονιά που τα είχε όλα. Τελείωσε, τελείωσε καλά. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους έναν προς έναν. Πήγαν όλοι καλά. Πήγαν όλα ρολόι. Να' στε καλά, να' μαστε καλά, να περάσουμε ένα υπέροχο καλοκαίρι. Θέλω να ευχαριστήσω εσάς που ήσασταν παρέα μας. Ευχαριστώ πολύ και την καναλάρα, που στέκεται απ’ έξω και δεν θέλει να μπει στο πλατό. Ελπίζω να ήμασταν μία καλή παρέα και να συναντηθούμε ξανά τον Σεπτέμβρη. Φιλιά πολλά. Καλό καλοκαίρι, να προσέχετε τον εαυτό σας. Εδώ πάλι τον Σεπτέμβρη»

Διαβάστε επίσης: Survivor All Star: «Σου έκανε τα γλυκά μάτια; Νομίζω, ναι» - Σε αμηχανία η Στέλλα Ανδρεάδου με το σχόλιο της Μπακοδήμου για την σχέση της με τον Πρίαμο