Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: «Το παιδί έχει ανάγκη να...» - Η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη "σπάει" τη σιωπή της για πρώτη φορά

«Δεν βλέπω τι γράφεται για μένα στα σάιτ»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: «Το παιδί έχει ανάγκη να...» - Η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη

Η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε ανοιχτά για τη ζωή της, τόσο την επαγγελματικά όσο και την προσωπική. Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη μετά το διαζύγιο της άλλαξε σελίδα στη ζωή της και πιο ανανεωμένη από ποτέ κατάφερε να ανοίξει το μαγαζί των ονείρων της. Πρόκειται για ένα καφέ που έχει ξεχωρίσει, καθώς έχει τουαλέτα και για non binary.

Η επιχειρηματίας λοιπόν, άνοιξε την καρδιά της στην εκπομπή Γειά σου (που έκανε πρεμιέρα) και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτα. Όπως εξομολογήθηκε, ο γιος της είναι η μεγαλύτερη και κύρια προτεραιότητα της.

Η συνέντευξη της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη

«Είναι η πρώτη μου τηλεοπτική συνέντευξη, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχω άγχος», ανέφερε αρχικά η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη.

Ενώ συνέχισε για το νέο της επαγγελματικό βήμα: «Ο γιος μου, ο Μιχάλης, είναι 10 ετών. Όταν ο γιος μου έγινε 8 χρονών αποφάσισα να ανοίξω το δικό μου χώρο εστίασης. Στο μαγαζί μου θα βρείτε μια non binary τουαλέτα. Κάποιοι άνθρωποι δεν νιώθουν άνετα ούτε στην ανδρική, ούτε στη γυναικεία», είπε.

Σχετικά με το γιο της Μιχάλη Μπισμπίκη και την αγάπη που παίρνει από τους γονείς του, εξομολογήθηκε: «Ο γιος μου είναι η λατρεία μου, έχει πάρα πολύ χιούμορ και είμαστε μια πολύ ωραία οικογένεια. Το παιδί έχει ανάγκη να νιώθει ότι η μαμά και ο μπαμπάς είναι δυνατοί και μπορεί να στηριχτεί σε αυτούς. Ο Μιχάλης είναι ήδη πιανίστας, έχει μουσικό αυτί».

Όταν στο τέλος ρωτήθηκε για τα όσα γράφονται για την ίδια, λόγω του διαζυγίου της με τον Βασίλη Μπισμπίκη, δήλωσε: «Δεν βλέπω τι γράφεται για μένα στα σάιτ, δεν έχω ιδέα. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Άστους να λένε ότι θέλουν, εγώ να είμαι καλά και το παιδί μου. Είμαι πάρα πολύ καλά και χαρούμενη στην προσωπική μου ζωή. Είμαι πολύ τυχερή που έχω καλούς ανθρώπους στη ζωή μου».

Δείτε επίσης: Στον ίδιο χώρο μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη και την πρώην του, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη

Το διαζύγιο τους ακόμη δεν έχει βγει

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και στην Ρενέ Σαραντινού παραχώρησε πρόσφατα ο γνωστός σχεδιαστής, Νίκος Αποστολόπουλος. Ο ίδιος, μάλιστα, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο γεγονός πως ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν έχει πάρει ακόμα διαζύγιο από την εν διαστάσει σύζυγό του, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη.

Την ίδια στιγμή, μίλησε και για την σχέση του ηθοποιού με την Δέσποινα Βανδή.

«Γνωρίζω ότι ο Βασίλης και η Κωνσταντίνα δεν έχουν πάρει ακόμα διαζύγιο. Αν υπάρχει τέτοιο πάθος, ζήσε το κρυφά, δεν υπάρχει λόγος να εκτίθεται κανένας. Αυτή είναι η γνώμη μου για την σχέση του ζευγαριού Βανδή – Μπισμπίκη. Η Κωνσταντίνα είναι ένα καλό, ευχάριστο και χαρούμενο παιδί. Με τον Βασίλη παντρεύτηκαν από πολύ μεγάλο έρωτα, είναι μια κούκλα, δύο μέτρα ύψος, ζωντανός και με μεγάλη ενέργεια άνθρωπος. Όταν έχεις ένα δεκάχρονο αγόρι, πιστεύω ότι πρέπει να είσαι προσεκτικός στις κινήσεις σου απέναντι στο παιδί, απέναντι στην γυναίκα που είχες.

undefined

Διαβάστε επίσης: Τον ξεφτίλισε δημόσια - Η αποστομωτική ανάρτησή της πρώην συζύγου του Μπισμπίκη για το βίντεο με τη Βανδή

Θα πρέπει να ήταν πολύ καψούρης για να το κάνει αυτό, πρέπει να μην ξέρεις που πατάς και πού βρίσκεσαι για να είσαι τόσο εξωστρεφής στον έρωτα. Πρέπει να είσαι διακριτικός, τα εν οίκω μη εν δήμω. Όταν δεν έχει λήξει μια κατάσταση, δεν κάνεις τόσο προβεβλημένες κινήσεις. Κρεμάς μια ιστορία στα «μανταλάκια», όταν πια έχει λήξει, έχεις πάρει διαζύγιο κι έχει το παιδί σου απόλυτη συνείδηση της κατάστασης γιατί υπάρχουν το σχολείο, οι συμμαθητές, το μπούλινγκ… Είναι περίεργα σήμερα. Διαζύγιο δεν έχουν πάρει εδώ κι ενάμιση χρόνο που δεν είναι μαζί. Πιστεύω να πάρουν διαζύγιο κάποια στιγμή. Οι σχέσεις τους είναι οκ, δεν είναι κακές. Κάθε Σαββατοκύριακο το έχει το παιδί ο πατέρας του», είπε χαρακτηριστικά γνωστός σχεδιαστής.