«Δεν ρωτήσαμε γιατί...»: Η αποκάλυψη της Μπακοδήμου για την συνέντευξη της Μπεκιάρη και ο λόγος που δεν ειπώθηκε η σχέση Μπισμπίκη-Βανδή

«Είναι δυο πολιτισμένοι άνθρωποι, οι οποίοι έχουν το παιδί τους και το φροντίζουν και το αγαπάνε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν ρωτήσαμε γιατί...»: Η αποκάλυψη της Μπακοδήμου για την συνέντευξη της Μπεκιάρη και ο λόγος που δεν ειπώθηκε η σχέση Μπισμπίκη-Βανδή

Αποκλειστικά η εκπομπή Γειά σου στον ΣΚΑΙ, είχε την πρώτη συνέντευξη της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη, πρώην συζύγου του Βασίλη Μπισμπίκη. Η επιχειρηματίας από την ημέρα που έγινε γνωστή η σχέση του ηθοποιού με την Δέσποινα Βανδή κρατάει χαμηλούς τόνους και προσπαθεί να μην δίνει τροφή για σχολιασμούς, παρόλο που με μερικές αναρτήσεις της έγινε το αντίθετο.

Στην πρώτη της λοιπόν τηλεοπτική συνέντευξη μίλησε για τη ζωή της. Για το νέο της επαγγελματικό βήμα που είναι ένα καφέ στην Αθήνα, αλλά και για το γιο της που είναι η κύρια προτεραιότητα και θέλει να περνάει μαζί όλο τον ελεύθερο χρόνο της.

Στην συνέντευξη ωστόσο δεν ρωτήθηκε καθόλου ούτε για τον Βασίλη Μπισμπίκη, αλλά ούτε και για την σύντροφό του Δέσποινα Βανδή, με την Μαρία Μπακοδήμου και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτα να αποκαλύπτουν το λόγο.

Ο λόγος που η Μπεκιάρη δεν ρωτήθηκε για Βανδή και Μπισμπίκη

«Η εξέλιξη της ζωής του Βασίλη έχει φέρει το παιδί και σε μια άλλη οικογένεια, όπως και τα παιδιά της Δέσποινας που έχουν συνδεθεί. Εδώ βλέπεις ανθρώπους που είναι πολιτισμένοι, αγαπούν τα παιδιά, τα προστατεύουν από οποιοδήποτε τραύμα που μπορεί να αφήσει ένας χωρισμός. Φροντίζουν να δημιουργούν μια ωραία ζωή γύρω από αυτό. Αυτό είναι ένα παράδειγμα όταν βλέπεις ανθρώπους που το διαζύγιο είναι ακόμη και αφορμή για προβολή ή αφορμή για απαίτηση εσόδων, μάχη πάνω από τα παιδιά, δίνουν μάχες για το εγώ τους. Δεν πρέπει να γίνεται», δήλωσε η Μαρία Μπακοδήμου μετά την προβολή του βίντεο της συνέντευξης.

Με τον δημοσιογράφο της εκπομπής να ξεκαθαρίζει πως «Δεν ήθελα να μπω κι εγώ σε άβολες ερωτήσεις, σε λεπτομέρειες. Ήθελα απλώς να τη γνωρίσουμε. Γιατί θα πουν "καλά, δεν ρώτησες;"».

«Φυσικά! Όχι, δεν ρωτήσαμε γιατί δεν θέλαμε να πέσουμε σε αυτό το κομμάτι», σχολίασε η παρουσιάστρια.

Δείτε εδώ όλη την συνέντευξη της αναλυτικά!

Το follow με τον πρώην της Βανδή, Ντέμη Νικολαϊδη

Από τον Φεβρουάριο ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει ανοίξει το δικό του προσωπικό προφίλ στο Instagram, όπου μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους φωτογραφίες και βίντεο από τα επαγγελματικά του στον αθλητισμό. Έχοντας κρεμάσει την φανέλα του, ο ποδοσφαιριστής ασχολείται με το άθλημα, ωστόσο παρουσιάζοντας εκπομπές και κάνοντας περιγραφή αγώνων.

Οι αναρτήσεις λοιπόν στο προφίλ του είναι καθαρά επαγγελματικές, για αυτό κιόλας ακολουθεί πρόσωπα της οικογένειας του, φίλους και συνεργάτες. Βέβαια, τα άτομα που τον ακολουθούν είναι πολλά περισσότερα.

Ανάμεσα στους ακολούθους του είναι και ο σύντροφος της κόρης του Μελίνας, Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης με τον οποίο έχουν πολύ καλές σχέσεις. Ακόμη όμως ένα άτομο ανάμεσα στα χιλιάδες που τον ακολουθούν, είναι και η πρώην σύζυγός του Βασίλη Μπισμπίκη.

Να σημειωθεί ωστόσο, πως δεν έχουν φιλικές σχέσεις. Ο Ντέμης Νικολαΐδης ήταν ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλη καριέρα και πολλοί είναι αυτοί που τον θαυμάζουν.

Ντέμης Νικολαΐδης Κωνσταντίνα Μπεκιάρη