5 επώνυμοι απαντούν σε δύσκολες ερωτήσεις του Youweekly.gr!

Εσείς τι θα τους ρωτούσατε;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
5 επώνυμοι απαντούν σε δύσκολες ερωτήσεις του Youweekly.gr!

Αυτή την στιγμή τα ονόματά τους συζητιούνται καθημερινά σε πρωινές κι όχι μόνο εκπομπές - το κάθε όνομα για τον δικό του λόγο - ενώ όλοι πριν από λίγο καιρό μίλησαν στην κάμερα του Youweekly.gr και απάντησαν σε... αρκετά (δύσκολα) ερωτήματα!

Είπαν αλήθειες, χωρίς φόβο, δίχως κανέναν ενδοιασμό κάνοντάς μας να τους γνωρίσουμε λίγο παραπάνω...

Όλα όσα αποκάλυψαν 5 επώνυμοι στην κάμερα του YOU!

Κατερίνα Στικούδη!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια πριν λίγες ώρες αποκάλυψε πως είναι έγκυος για δεύτερη φορά (δείτε εδώ το τρυφερό βίντεο). «Πως γίνεται κάθε χρόνο που περνάει να είσαι πιο σέξι;», «Ποιος είναι ο μεγαλύτερος έρωτας ο Βαγγέλης ή ο γιος σου;» κι άλλες πολλές ερωτήσεις απάντησε η Κατερίνα στην κάμερα του YOU:

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την συνέντευξή της!

Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη!

«Ποιος ζηλεύει περισσότερο;», «Ποιος γκρινιάζει περισσότερο;», «Πως ετοιμάζεις την πρόταση γάμου», και σε άλλα πολλά ερωτήματα έδωσε απαντήσεις το ζευγάρι νικητών του Survivor All Star!

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την συνέντευξή τους!

Καλομοίρα!

Πριν από λίγη ώρα ανακοίνωσε επίσημα το νέο της επαγγελματικό βήμα (δείτε εδώ) ενώ πριν ένα μήνα είχε μιλήσει στην κάμερα του YOU για την οικογένειά της, τον άντρα της κι όχι μόνο!

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την συνέντευξή της!

Ηλίας Βρεττός!

Λίγο πριν την πρεμιέρα του στο Μεγάλο Παζάρι μίλησε αποκλειστικά στο YOU για το ενδεχόμενο ενός παιδιού και την σχέση με την γυναίκα του!

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την συνέντευξή του!