«Είπα πως ξεκίνησα να βγαίνω με ένα παιδί και...» - Η Σταυρούλα Χρυσαειδή "έσπασε" τη σιωπή της για το νέο της έρωτα

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Είπα πως ξεκίνησα να βγαίνω με ένα παιδί και...» - Η Σταυρούλα Χρυσαειδή

Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, συνάντησε την Σταυρούλα Χρυσαειδή σε βραδινή της έξοδο και η ίδια έμεινε για λίγο μπροστά σε αυτή για να απαντήσει σε κάποιες από τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Μίλησε, δηλαδή, για τη ζωή της μετά το Survivor All Star και για τις επαφές που διατηρεί με κάποιους από τους παίκτες.

Ένα από τα φλέγοντα ζητήματα, μάλιστα, για το οποίο ρωτήθηκε, έχει να κάνει με την ερωτική της ζωή και το σύντροφο που ανέφερε έμμεσα πως υπάρχει στη ζωή της, σε προηγούμενη συνέντευξή της (δείτε εδώ αναλυτικά τις δηλώσεις της). Ξεκαθάρισε, ωστόσο, πως δεν υπάρχει σύντροφος...

Η αποκάλυψη της Σταυρούλας Χρυσαειδή για την προσωπική της ζωή

«Τώρα είμαι ελεύθερη και ωραία. Είμαι καλά. Αυτό με τη νέα σχέση κάπου το είδα. Δεν έχω σχέση. Είπα πως ξεκίνησα να βγαίνω με ένα παιδί και είναι πάρα πολύ πρόσφατο. Εν τέλει, δεν κατέληξε κάπου και γράψανε παντού ότι είμαι ερωτευμένη»

Όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Βασάλο ξεκαθάρισε: «Πέρα από τα social δεν έχουμε κάποιες επαφές, δεν το έχουμε επιδιώξει» (δείτε εδώ τι είχε απαντήσει στο YOU για τις φήμες που την ήθελαν να ενδιαφέρεται για εκείνον).

Το νέο της σπίτι

Λίγο μετά την περιπέτεια υγείας που είχε (δείτε εδώ τι έπαθε), η Σταυρούλα Χρυσαειδή άνοιξε την πόρτα του νέου της σπιτιού στην κάμερα του Breakfast at Star. Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star, όπως οι περισσότεροι γνωρίζουν, είχε έναν γάμο λίγων μηνών, έναν γάμο express θα έλεγε κανείς, αφού πλέον έχει πάρει διαζύγιο από τον - πρώην - άντρα της και μαζί με αυτό, πήρε και τα πράγματά της από το σπίτι του κι έφυγε.

Μετά, λοιπόν, την επιστροφή της από το ριάλιτι του ΣΚΑΙ ξεκίνησε να «συμμαζεύει» το σπίτι αυτό και πλέον μένει μέσα! Μάλιστα, όπως η ίδια ανέφερε on camera ο ρεπόρτερ της εκπομπής θα ήταν ο πρώτος άντρας που θα κοιμόταν σπίτι της μιας και... θα τον φιλοξενούσε - και καλά - για τις ανάγκες του ρεπορτάζ!