«Δεν ήξερα αν πρέπει να χαμογελάσω ή να αισθανθώ λίγο άσχημα...» - Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για τον Στέφανο Κασσελάκη

Σχετικά με το περιστατικό με την "γιαγιά" του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν ήξερα αν πρέπει να χαμογελάσω ή να αισθανθώ λίγο άσχημα...» - Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για τον Στέφανο Κασσελάκη

Στην εκπομπή Ελένη, σήμερα Τετάρτη 20/9 συζήτησαν το περιστατικό που έχει σημειωθεί σχετικά με την "γιαγιά" του Στέφανου Κασσελάκη. Για όσους δεν γνωρίζουν, χθες στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1 βγήκε μια μακρική γιαγιά του υποψηφίου για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας δηλώσεις για του ζωή. Στο σούπερ ωστόσο, έγραφαν πως είναι η γιαγιά του με αφορμή να γίνει μπέρδεμα.

Ο Στέφανος Κασσελάκης μάλιστα πήρε θέση μέσω ανάρτησης με τον ίδιο να είναι ιδιαίτερα αιχμηρός στα λόγια του. Ο Γιώργος Λιάγκας από πλευράς του βλέποντας τον ντόρο που έγινε, απάντησε μέσω της εκπομπής ξεκαθαρίζοντας πως τόσο στο πλατό όσο και η ίδια η γυναίκα, ξεκαθάρισαν πως είναι μακριά γιαγιά, με τον γιο της να είναι τρίτος ξάδερφος του.

Το τοποθέτηση της Μενεγάκη για τον ντόρο με την γιαγιά του Κασσελάκη

«Τι με απασχολεί; Πολλά τα θέματα, ένα πρωταγωνιστεί. Πάντως χθες που άκουγα ότι δεν είναι η γιαγιά του κ. Κασσελάκη, η γιαγιά που όλοι ακούσαμε εδώ, δεν ήξερα αν πρέπει να χαμογελάσω ή να αισθανθώ λίγο άσχημα. Δηλαδή είναι από αυτά που λες: πώς την πάτησαν; Συμβαίνουν κι αυτά» είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη σχετικά.

Και σχολίασε σε άλλο σημείο: «Βλέπεις ότι θέλει ο κόσμος να μάθει κι άλλα, δεν είναι ότι κάποιος του λέει με το ζόρι θα σου πω αυτό και το άλλο και κανείς δεν ενδιαφέρεται. Θέλω να πω ότι αυτό μπορεί να έχει γίνει και με άλλους ανθρώπους και να μην ενδιέφεραν».

«Εδώ μιλάμε για μία πολύ πολύ έμμεση κατάσταση από ό,τι καταλάβαμε. Μου ήρθε στο μυαλό, ενώ φυσικά δεν έχουν καμία σχέση, οι προσπάθειες lifestyle τοποθέτησης του Κασιδιάρη πριν από πολλά, πολλά χρόνια. Που ήταν πολύ πρόχειρες, πολύ άστοχες και όπως αποδείχτηκε λίγο επικίνδυνες. Διότι τώρα βρισκόμαστε σε μία πολιτική κατάσταση και να τοποθετούμε έναν άνθρωπο μόνο βάσει της εικόνας και των συγγενών του είναι λίγο άστοχο κατά τη γνώμη μου», είπε από πλευράς του ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος στην συζήτηση τους.