«Για να καταλάβουν ότι η Ευαγγελία θα είναι πλέον στη ζωή του μπαμπά...» - Η σχέση της εγκυμονούσας συντρόφου του Κουσουλού με τα παιδιά από τον πρώτο του γάμο

«Γι’ αυτό πήγα σε ειδικούς που με συμβούλεψαν να...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Για να καταλάβουν ότι η Ευαγγελία θα είναι πλέον στη ζωή του μπαμπά...» - Η σχέση της εγκυμονούσας συντρόφου του Κουσουλού με τα παιδιά από τον πρώτο του γάμο

Καλεσμένος στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, ήταν σήμερα, Τετάρτη 20/9, ο Πέτρος Κουσουλός, ο οποίος προχώρησε σε δηλώσεις για την καριέρα του (δείτε εδώ τι συνέβη και διαλύθηκε η συμφωνία με το STAR και τη Ζήνα Κουτσελίνη), αλλά και για την προσωπική του ζωή. Ο δημοσιογράφος μετά το διαζύγιό του έφτιαξε ξανά τη ζωή του και η νέα του σύντροφος είναι έτοιμη να του χαρίσει το τρίτο του παιδί.

Αποκάλυψε, λοιπόν, πως εξήγησε στα παιδιά με την πρώην σύζυγό του την αλλαγή αυτή στη ζωή τους και πως εκείνα αντιδρούν σε αυτή, ενώ μίλησε και για τη σχέση του νέου του έρωτά με τις κόρες του.

Η σχέση της νέας συντρόφου του Πέτρου Κουσουλού με τις κόρες του από τον πρώτο του γάμο

«Στις κόρες μου είπα αυτά που έπρεπε να πω. Αρχικά, πρέπει να πω ότι συμβουλευτήκαμε ειδικούς και εγώ και η Όλγα, η πρώην σύζυγός μου, πριν μιλήσουμε στα κορίτσια. Είναι πολλές οι αλλαγές που γίνονται στη ζωή τους. Είναι δυο παιδιά που κρέμονται από τους γονείς τους, η μαμά και ο μπαμπάς χωρίζουν και μένουν σε διαφορετικά σπίτια και ξαφνικά στη ζωή του μπαμπά μπαίνει μια νέα γυναίκα που περιμένει παιδί. Για τα παιδιά είναι κοσμογονική αλλαγή. Γι’ αυτό πήγα σε ειδικούς που με συμβούλεψαν να πω στα παιδιά, όπως κι έκανα, ότι θα έρθει στη ζωή τους μια αδελφούλα, που θα είναι μαζί τους και θα τους φέρει δώρα και όταν άκουσαν οι μικρές ότι θα τους φέρει δώρα η αδερφή τους, καταλαβαίνεις πως αντέδρασαν», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Το καλό είναι ότι η Ευαγγελία έχει εξαιρετική σχέση με τα κορίτσια. Είναι ένας εξαιρετικής ποιότητας άνθρωπος η Ευαγγελία. Έχει πολύ καλή διάδραση με τα κορίτσια, τις αγαπάει πολύ, κι εκείνες την αγαπάνε. Είναι λογικό να είχε άγχος στην αρχή, κι εγώ είχα άγχος στην αρχή. Έπρεπε όλη αυτή η γνωριμία να γίνει σταδιακή για να καταλάβουν τα παιδιά ότι η Ευαγγελία θα είναι πλέον στη ζωή του μπαμπά και θα φέρει στον κόσμο το μωράκι. Δεν είχα καμία αμφιβολία ότι θα τα πάει καλά με τα παιδιά. Αλλά, πραγματικά χαίρομαι γιατί βλέπω ότι υπάρχει αυτή η σύνδεση και η αγάπη».

Έπειτα, δήλωσε για το γεγονός πως προχώρησε τόσο γρήγορα στην προσωπική του ζωή: «Δεν έχω να κρύψω κάτι για την προσωπική μου ζωή, είναι διάφανη. Έκανα ένα γάμο, ο οποίος για χ,ψ λόγους δεν πήγε καλά. Έχω δύο παιδιά, αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορούσα να αποκομίσω από αυτόν τον γάμο. Είμαι πάνω από τα παιδιά μου όπως και η πρώην σύζυγός μου, δεν θέλω να την αδικήσω. Από εκεί και πέρα, η ζωή προχωράει. Ενδεχομένως κάποιοι να πουν ότι προχώρησα πολύ γρήγορα. Η ζωή είναι δική σου και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι συμβαίνει στο σπίτι του άλλου».

«Καλό είναι οι άνθρωποι να συμβουλεύονται ειδικούς. Και στο διαζύγιο είχαμε συμβουλευτεί ειδικούς, πώς θα το ανακοινώσουμε στα παιδιά. Πολλές φορές δεν μπορούμε να διαχειριστούμε καλά καλά τα δικά μας προβλήματα, πόσω μάλλον τον ψυχισμό των παιδιών», κατέληξε.

Δείτε επίσης: «Η θέση της κυρίας Ζαριφοπούλου ήταν εξ'αρχής ότι η επιμέλεια...» - Το παρασκήνιο διαζυγίου του Κουσουλού