Εξελίξεις με την υγεία του Γιώργου Παπαδάκη - Το ανακοίνωσε ο ίδιος με βαριά φωνή στον αέρα του Καλημέρα Ελλάδα

«Ταλαιπωρούμαι από την Κυριακή το βράδυ...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εξελίξεις με την υγεία του Γιώργου Παπαδάκη - Το ανακοίνωσε ο ίδιος με βαριά φωνή στον αέρα του Καλημέρα Ελλάδα

Την Τρίτη 19/9 ο Γιώργος Παπαδάκης αποχώρησε εκτάκτως από το πλατό του Καλημέρα Ελλάδα, καθώς ανέβασε 38,5 πυρετό. Την επόμενη ημέρα μάλιστα, δεν πήγε στην εκπομπή λόγω της υγείας του, καθώς ήταν αδιάθετο, γεγονός που ανακοίνωσε η συνάδελφος και συμπαρουσιάστρια του, Μαρία Αναστασοπούλου.

«Ο Γιώργος μας ήταν, όπως διαπιστώσατε και χθες, αδιάθετος, οπότε ξεκουράζεται για λίγο και θα επιστρέψει δριμύτερος. Μαζεύει δυνάμεις, του δίνουμε τις βιταμίνες του», ανακοίνωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια - δείτε εδώ.

Οι εξελίξεις σχετικά με την υγεία του Γιώργου Παπαδάκη

«Πως την πάτησα ρε Μαρία; Δεν βρέθηκα παρά με έναν δυο ανθρώπους. Ταλαιπωρούμαι από την Κυριακή το βράδυ. Την Τρίτη μόλις βγήκε θετικό το τεστ. Συνέχεια έβγαιναν αρνητικά. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους και τις φίλες για το ενδιαφέρον τους. Δέχομαι στο κινητό μου και στο μέιλ μου πάρα πολλά μηνύματα. Να προσέχουν. Όταν πήγα στο φαρμακείο να κάνω το πρώτο, δεύτερο τρίτο, πέτυχε τελικά το τέταρτο ή πέμπτο τεστ βγήκε θετικό, τα άλλα ήταν αρνητικά. Πάντως από εσάς δεν κόλλησα κανέναν», αποκάλυψε αρχικά ο Γιώργος Παπαδάκης σήμερα μιλώντας τηλεφωνικά στην εκπομπή.

Για να αναφέρει σε άλλο σημείο: «Είμαι μόνος μου κλεισμένος σε ένα δωμάτιο για να μη μεταδώσω. Έχει μείνει αυτό το γρέζι στη φωνή, λίγος βήχας και που και που λίγος πυρετός».

Το σπίτι που μένει απομονωμένος

Ο Γιώργος Παπαδάκης μπορεί να έχει σαν δεύτερο σπίτι του το στούντιο του ΑΝΤ1 και το πλατό της εκπομπής του "Καλημέρα Ελλάδα", ωστόσο εκεί που χαλαρώνει πραγματικά είναι η μονοκατοικία του στην Πεντέλη. Μπορεί ο ίδιος να δημοσιεύει σπάνια φωτογραφίες από εκεί στα social media του, ωστόσο ο γιος του, Φοίβος (δείτε εδώ τον αδερφό του, Ιάσονα), έχει δείξει αρκετές πλευρές αυτού μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Instagram.

Πρόκειται για έναν χώρο που συνδυάζει το μοντέρνο με την κομψότητα, ενώ είναι αρκετά μίνιμαλ. Έχει τζάκι και πισίνα στον κήπο, ο οποίος τον χειμώνα γεμίζει με χιόνια, χαρίζοντας ένα μαγευτικό και χαλαρωτικό τοπίο στην οικογένεια, η οποία περνά πολύ χρόνο εκεί.