Χαμογέλα και Πάλι: Η σπάνια αναφορά του Νίκου Συρίγου στη σύντροφό του, Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Τι κι αν δεν το έχουν επιβεβαιώσει...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Χαμογέλα και Πάλι: Η σπάνια αναφορά του Νίκου Συρίγου στη σύντροφό του, Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Στην εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, το Σάββατο 23/9, ο Μίνωας Μάτσας παραχώρησε συνέντευξη, μιλώντας για την προσωπική του ζωή, αλλά και για την καριέρα του. Τότε του δόθηκε η αφορμή να κάνει μία αναφορά στο όνομα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στην οποία έχει δώσει τραγούδι του.

Μετά την προβολή του βίντεο, ωστόσο, ο φερόμενος ως σύντροφος της τραγουδίστριας, Νίκο Συρίγος, θέλησε να κάνει το δικό του σχόλιο, για την συνεργασία του με την καλή του.

«Να συμπληρώσω και κάτι. Το τραγούδι “Άλλαξε”, ο Δημήτρης Μητροπάνος θα το έλεγε “ήσουν από αυτές” ενώ η Ελεωνόρα Ζουγανέλη το έκανε, “ήμουν από αυτές”. Το έκανε αυτοαναφορικό και πολύ πιο βαρύ. Το είπε πολύ ωραία. Από όλη την ελληνική μουσική σκηνή, αυτό το τραγούδι είναι το αγαπημένο μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε εδώ ποια είναι η ερώτηση για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη που απέφυγε να απαντήσει

Μπαμπάς και σύντροφος μαζί για τα μάτια της

Το βράδυ της Δευτέρας 11/9 η Ελεωνόρα Ζουγανέλη πραγματοποίησε μία συναυλία στο θέατρο Άλσος μαζί με την Ελευθερία Αρβανιτάκη και εκεί βρέθηκε πλήθος κόσμου για να απολαύσει τις δύο γυναίκες. Στο κοινό βρέθηκαν και κάποια από τα αγαπημένα πρόσωπα της πρώτης.

Ο λόγος για τον πατέρα της, Γιάννη Ζουγανέλη, αλλά και για τον φημολογούμενο σύντροφό της, Νίκο Συρίγο (δείτε εδώ την αλήθεια για την σχέση τους). Οι δύο άντρες, μάλιστα, φωτογραφήθηκαν μαζί, ενώ στην παρέα τους βρισκόταν και η παλιά συνεργάτιδα του δημοσιογράφου από την εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, Ελένη Βουλγαράκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλο το βράδυ ο Νίκος Συρίγος δεν πήρε τα μάτια του από την τραγουδίστρια, η οποία ερμήνευε με την ψυχή της στη σκηνή, ενώ χαμογελούσε καθ' όλη τη διάρκεια από την θέση του.

Δείτε επίσης: «Για το πρόσωπό της τρέφω αισθήματα...» - Η αποκάλυψη του Σπύρου Δημητρίου για την πρώην σύζυγό του Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Ελεωνόρα Ζουγανέλη συναυλία

Συρίγος, Γιάννης Ζουγανέλης, Βουλγαράκη συναυλία Ελεωνόρας

Νίκος Συρίγος συναυλία Ελεωνόρας Ζουγανέλη