''Κόκκαλο'' ο Τσουρός στην πρεμιέρα του ''Ακόμα δεν είδες τίποτα'' - Εισέβαλε ξαφνικά στο πλατό η Νατάσα Θεοδωρίδου

Δεν είχε ιδέα για την έκπληξη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
''Κόκκαλο'' ο Τσουρός στην πρεμιέρα του ''Ακόμα δεν είδες τίποτα'' - Εισέβαλε ξαφνικά στο πλατό η Νατάσα Θεοδωρίδου

Το Σάββατο 23/9 ο Κώστας Τσουρός έκανε πρεμιέρα με τη νέα του εκπομπή σε ρόλο παρουσιαστή αυτή φορά, με το ''Ακόμα δεν είδες τίποτα'' να κάνει πρεμιέρα με τον δημοσιογράφο να αποκαλύπτει τη χαρά - άγχος για το νέο αυτό βήμα.

Η παραγωγή είχε φροντίσει να κάνει μία έκπληξη στον Κώστα Τσουρό, την οποία δε γνώριζε και μάλιστα ενημερώθηκε στον αέρα, πως κάτι αναμένεται να τον αιφνιδιάσει στο πλατό.

Δείτε επίσης: Τσουρός για Ουγγαρέζο & Λιάγκα: «Του κρατούσε τα παιδιά! Δεν περιμένεις από έναν τέτοιο άνθρωπο να...»

Η έκπληξη της Νατάσας Θεοδωρίδου στην πρεμιέρα του Κώστα Τσουρού

Η Νατάσα Θεοδωρίδου λοιπόν, εισάβαλε στο πλατό με το κέφι και την ανεβασμένη διάθεση, που τη χαρακτηρίζει. Η χαρά του παρουσιαστή πολύ μεγάλη μιας και η Νατάσα αποτελεί μια πολύ καλή του φίλη.

Τα πρώτα λόγια του Κώστα Τσουρού στην πρεμιέρα

«Είμαι πολύ χαρούμενος, συγκινημένος, έχω τρακ, δεν έχω συνηθίσει να λέω εγώ την πρώτη καλημέρα», είπε αρχικά. Και έπειτα πρόσθεσε: «Συνήθως στις πρεμιέρες λένε πολλά, ξέρετε όμως ότι εγώ δεν θέλω σάλτσες. Σιγά σιγά θα σας δείξουμε τι έχουμε ετοιμάσει για εσάς γιατί δεν δουλεύουμε για εμάς, αλλά για εσάς» και προχώρησε καλωσορίζοντας ένα ένα τα μέλη της νέας του ομάδας.

Στο πλατό πέρασε πρώτη Νόνη Δούνια ντυμένη στα κόκκινα, ακολούθησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία παραλίγο να δακρύσει, καθώς είναι τρομερά συγκινημένη για το ξεκίνημα αυτό, δηλώνοντας: «Αχ, θα βάλω τα κλάματα», και έπειτα παρουσιάστηκε και ο Πάνος Κατσαρίδης. Τελευταία αγκαλιά έδωσε με την Δέσποινα Τσόκου.

Πρεμιέρα έκανε και η Μπέττυ Μαγγίρα νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας (δείτε εδώ την διαφορετική της έναρξη).

Αξίζει να σημειωθεί πως ο παρουσιαστής λίγο αργότερα ευχήθηκε καλή επιτυχία και στην παλιά του συνεργάτιδα, Ναταλία Γερμανού, η οποία έχει επίσης πρεμιέρα σε λίγο (δείτε εδώ τις δικές της ευχές).

«Θα ήθελα να πω καλή αρχή στην αγαπημένη μου Ναταλία Γερμανού, εγώ νιώθω ότι θα περπατάμε παράλληλα, καμία αντιπαλότητα μεταξύ μας», δήλωσε.