Πολλά τα events για το Νικηφόρο - Το βράδυ τραγουδούσε στα βαφτίσια του Νουνίτο & το πρωί πήγε στη βάφτιση Νάργες & Σαντικάι 

Πήγε με μαύρα γυαλιά στο μυστήριο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το βράδυ της Παρασκευής 22/9 ολοκληρώθηκε η βάφτιση του μικρού Νουνίτο, του γιου της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου με το μυστήριο και το πάρτι να γίνονται όλα μαζί σε ένα κτήμα στη Βαρυμπόμπή.

Στη συνέχεια, το ζευγάρι είχε φροντίσει οι καλεσμένοι να διασκεδάσουν από τον Νικηφόρο, ο οποίος είχε πάει από τους πρώτους στο μυστήριο. Μέσα από βίντεο, που δημοσιεύτηκαν στο instagram είδαμε, πως ο κόσμος ξεφάντωσε μαζί του μέχρι το πρωί (δείτε εδώ).

Η εμφάνιση του Νικηφόρου στα βαφτίσια του γιου της Λάουρα Νάργες και του Χρήστου Σαντικάι

Πολλά τα events για τον Νικηφόρο, ο οποίος την Κυριακή (23/9) είχε ένα ακόμη κάλεσμα στη βάφτιση του γιου της Λάουρας Νάργες και του Χρήστου Σαντικάι (δείτε εδώ αποκλειστικό υλικό) με τον Νικηφόρο να δίνει το παρόν, με μαύρα γυαλιά ηλίου ,μιας και είχε προηγηθεί και ένα ξενύχτι.

Νικηφόρος
Νικηφόρος - Τσαλαπάτη

Η επιθυμία του Νικηφόρου να κάνει οικογένεια

«Μου έχει τύχει ο μεγάλος έρωτας, είμαι ευγνώμων γι’ αυτό. Έχω πέσει στα πατώματα και έχω γράψει τραγούδια γι’ αυτό. Εξωτερικεύω το συναίσθημά μου πολύ μέσω των τραγουδιών», δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε: «Έτυχε πρόσφατα να τραγουδήσω το Υποσχέσου και να είναι μπροστά η κοπέλα για την οποία το έγραψα πριν πολλά χρόνια».

Σχετικά με το αν θα διάλεγε καριέρα ή οικογένεια, απάντησε: «Εννοείται. Καριέρα ή οικογένεια. Αφού θες να κάνεις οικογένεια, είσαι διατεθειμένος να κάνεις πίσω τη δουλειά σου, αν χρειαστεί; Όταν σου βάζει ο άνθρωπός σου τέτοια στοιχεία στη συζήτηση, ξεκινάει το πρόβλημα».

Και εξήγησε για την Δήμητρα Κατσαφάδου: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ειπώθηκε κάτι τέτοιο. Γιατί το συζητάμε παραπάνω; Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ απίστευτα και θέλω να συναναστρέφομαι, γιατί με εξελίσσει ως άνθρωπο. Εάν ίσχυε, μπορεί και να με ενοχλούσε. Επίσης, εγώ αύριο μεθαύριο θέλω να κάνω οικογένεια. Γιατί πρέπει να ξέρει το παιδί μου με ποια ήμουν πριν τη μητέρα του; Για μένα αυτό είναι κάτι πολύ σοβαρό», αναφέρει ο Νικηφόρος.