Το σχόλιο της Μενεγάκη για το γάμο Αγγελόπουλου - Βαμβακούση: «Δεν περίμενα να τη δω εκεί»

Η καλεσμένη που δεν περίμενε η παρουσιάστρια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το σχόλιο της Μενεγάκη για το γάμο Αγγελόπουλου - Βαμβακούση: «Δεν περίμενα να τη δω εκεί»

Τον γάμο της Δήμητρας Βαμβακούση και του Γιώργου Αγγελόπουλος σχολίασαν σήμερα Δευτέρα 25/9 στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια μαζί με τους συνεργάτες της, επικεντρώθηκαν αρκετά στους καλεσμένους που έφταναν στους 600 και ανάμεσα τους ήταν πρόσωπα που δεν περίμενε σχεδόν κανείς να δει.

Εντύπωση μάλιστα στην Ελένη Μενεγάκη έκανε μια συγκεκριμένη καλεσμένη η οποία είναι ηθοποιός στο επάγγελμα και φέτος την βλέπουμε πρώτη φορά να συνεργάζεται με τον Ντάνο.

Ο λόγος για την Άντζελα Γκερέκου με την οποία ο Γιώργος Αγγελόπουλος συμπρωταγωνιστεί στην σειρά Γη της Ελιάς, η οποία να σημειώσουμε πως σήμερα επιστρέφει στο MEGA (δείτε το πρώτο επεισόδιο).

Τα σχόλια της Μενεγάκη για τον γάμο Αγγελόπουλου - Βαμβακούση

«Ας πούμε την κυρία Γκερέκου δεν περίμενα να τη δω. Δεν μας έχει συνηθίσει ότι εύκολα θα τη δεις σε κάποιο κοινωνικό κάλεσμα. Όχι ότι η γυναίκα δεν έχει κοινωνική ζωή, αλλά δεν την περιμένεις», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια του MEGA.

«Αυτό που μου έκανε πιο πολύ εντύπωση είναι ότι τόσα χρόνια ο Γιώργος Αγγελόπουλος δε μας είχε συνηθίσει τόσο πολύ στο να μπαίνουμε μέσα στην προσωπική του ζωή, το ότι έκανε έναν πολύ ανοιχτό γάμο σε μία τόσο δύσκολη στιγμή λόγω της μητέρας του, ήταν ένα ξάφνιασμα» πρόσθεσε.

Αυτοί ήταν μερικοί από τους καλεσμένους

Μία αξέχαστη ημέρα έζησαν την Κυριακή (24/9) ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση, καθώς το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, λίγους μήνες πριν αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί, καθώς η νύφη είναι έγκυος (δείτε εδώ).

Μετά το μυστήριο οι νεόνυμφοι έφυγαν μαζί από την εκκλησία, με το Γιώργο Αγγελόπουλο να οδηγεί το μαύρο τζιπ, με το οποίο κατέφθασε εκείνος και η αγαπημένη του στο Anassa City Events, τον υψηλής αισθητικής χώρο, που θα γίνει η δεξίωση του γάμου.

Δείτε επίσης: Η έξοδος του ζευγαριού από την εκκλησία - ''Λούστηκαν'' από ρύζια και ευχές οι νεόνυμφοι

Μέσα από αποκλειστικά μας πλάνα, που ο φακός του Youweekly.gr εξασφάλισε βλέπουμε την άφιξη του ζευγαριού, καθώς και τους πρώτους καλεσμένους. Ανάμεσα σε αυτούς η Φαίη Σκορδά και η Ράνια Κωστάκη.

Ντάνος - Βαμβακούση - Γάμος - τζιπ

Γάμος Ντάνος -  ΣκορδάΓάμος Αγγελόπουλος - ΧρανιώτηςΓάμος Αγγελόπουλος - Ράνια ΚωστάκηΓάμος Αγγελόπουλος - Βασάλος - ΜπόγδανοςΓάμος Ντάνος - Μαρία Φραγκάκη