«Καλά, παντρεύεσαι;» - Το τηλεφώνημα της Φαίης Σκορδά στη Μαρία Ηλιάκη μετά την ανακοίνωση για τον γάμο της

Η ερώτηση που της έκανε αμέσως μετά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαρία Ηλιάκη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε πως πολύ σύντομα θα παντρευτεί τον καλό της, Στέλιο Μανουσάκη, με τον οποίο έχει ήδη υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης (δείτε εδώ την φωτογραφία με τα στέφανα που δημοσίευσε).

Η Φαίη Σκορδά ενημερώθηκε για το γεγονός αυτό, καθώς φαίνεται πως δεν γνώριζε πολλά, και κατά τη διάρκεια της εκπομπής της στο ΣΚΑΙ, Fay's Time, την Πέμπτη 28/9 τηλεφώνησε στην παρουσιάστρια για να την ρωτήσει σχετικά με τους καλεσμένους της, μιας και η ίδια δεν φαίνεται να έχει λάβει ακόμα κάποιο προσκλητήριο.

Το τηλεφώνημα της Φαίης Σκορδά στη Μαρία Ηλιάκη για τον γάμο της

«Καλά, παντρεύεσαι; Πρόσκληση δεν θα πάρουμε;», είπε η Φαίη Σκορδά χαρακτηριστικά και η Μαρία Ηλιάκη της απάντησε αμέσως: «Καλά, όταν είναι θα την πάρεις εσύ, μην αγχώνεσαι».

Δείτε επίσης: «Νοσηλεύτηκα 3-4 φορές, σταμάτησε στους 6 μήνες...» - Η εξομολόγηση της Μαρίας Ηλιάκη για την δύσκολη εγκυμοσύνη της

Φωτογραφίες από το τραπέζι της βάφτισης της κόρης της

Την Τετάρτη 31/5 η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης βάφτισαν την μοναχοκόρη τους, η οποία πήρε το όνομα Κατερίνα, στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στην Πεύκη. Μπορεί οι φωτογραφίες από το μυστήριο να είναι ελάχιστες (δείτε εδώ την ανάρτηση του περήφανου πατέρα), παρόλα αυτά ο φωτογράφος του youweekly.gr έχει πλούσιο υλικό από το τραπέζι που ακολούθησε στην πορεία.

Η παρουσιάστρια ήταν ντυμένη με ένα φόρεμα, μίντι, σε άλφα γραμμή και σε σκούρο μπλε χρώμα με μικρά σχέδια στο τελείωμα, το οποίο συνδύασε άψογα με ένα κατακόκκινο κραγιόν και τακούνια στην ίδια απόχρωση με το φόρεμα. Ο καλός της, από την άλλη πλευρά, ήταν ντυμένος με μαύρο σακάκι, λευκό πουκάμισο και μπορντό παντελόνι, κάνοντας τη διαφορά.

Ο χώρος ήταν στολισμένος σε μωβ, ροζ και κίτρινες αποχρώσεις, ενώ ανάμεσα στους καλεσμένους βρίσκονταν και η Φαίη Σκορδά με τον γιο της, Γιάννη, και τον Άρη Καβατζίκη.

Δείτε επίσης τις πρώτες δηλώσεις της όλο χαρά και συγκίνηση λίγο μετά την βάφτιση!

Μανουσάκης Ηλιάκη βάφτιση κόρης

Μανουσάκης Ηλιάκη βάφτιση κόρης τραπέζι

Ηλιάκη βάφτιση κόρης

Μανουσάκης Ηλιάκη βάφτιση κόρης Σκορδά γιος

Μανουσάκης Ηλιάκη βάφτιση κόρης Καβατζίκης Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά, μάλιστα, μέσα από ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε και την μπομπονιέρα που δόθηκε στους καλεσμένους, η οποία βρισκόταν μέσα σε ένα κουτί, μαζί με ένα αρωματικό χώρου, τα μαρτυρικά και ένα κερί.

Βάφτιση κόρης Ηλιάκη Μπομπονιέρα