Συγκινημένη η Σοφία Αλιμπέρτη στο πλευρό του γιου της Μιχαήλ Βαρθακούρη στην έκθεση φωτογραφίας του στο Παρίσι

Πολύ περήφανη!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου, Μιχαήλ Βαρθακούρης, ασχολείται με τη φωτογραφία εδώ και αρκετό καιρό. Πριν από λίγες ημέρες, όμως, κατάφερε να κάνει περήφανη όλη την Ελλάδα, πέρα από τους δύο γονείς και τα αδέρφια του (δείτε εδώ την αλήθεια για τις σχέσεις τους), καθώς παρουσίασε την έκθεσή του με τίτλο «Πλην Πυρός» στο «Maison de La Grece» στο Παρίσι. Ήταν μια πρωτοβουλία του Έλληνα πρόξενου στη γαλλική πρωτεύουσα Γιώργου Κοντού και διοργανώθηκε από την COMMUNAUTÉ HELLÉNIQUE DE PARIS ET DES ENVIRONS και την πρόεδρο της Σέτα Θεοδωρίδου. Στα έργα του πρωταγωνιστούν η θάλασσα και η γυναίκα.

Εκεί, εκτός από την συμμετοχή της Ελληνικής πρεσβείας της Γαλλίας, βρέθηκαν εκπρόσωποι της UNESCO, άνθρωποι της επιχειρηματικής και της επιστημονικής κοινότητας, όπως και πολλές ακόμη προσωπικότητες από τον χώρο της Τέχνης. Φυσικά, από το πλευρό του φωτογράφου δεν έλειπε η μητέρα του, η οποία δεν έκρυψε τη συγκίνησή της παρακολουθώντας τον γιο της να παρουσιάζει τα έργα του.

Δείτε επίσης: Χλιδάτες οι ενοικιαζόμενες βίλες του γιου των Αλιμπέρτη - Πάριου στην Πάρο! Κάθε δωμάτιο έχει ιδιωτική πισίνα

Στιγμές ευτυχίας για τη Σοφία Αλιμπέρτη και τον γιο της, Μιχαήλ Βαρθακούρη

Η παρουσιάστρια ήταν ντυμένη στα λευκά, με ένα φαρδύ φόρεμα, μαύρες μπότες και καφέ τσάντα στα χέρια της, ενώ είχε βαφτεί ελάχιστα, αφήνοντας τα μαλλιά της ίσια να πέφτουν στους ώμους της.

Έκθεση Βαρθακούρη Αλιμπέρτη

Έκθεση Βαρθακούρη ομιλία

Έκθεση Βαρθακούρη φίλοι

Έκθεση Βαρθακούρη

Έκθεση Μιχαήλ Βαρθακούρη

Αυτή είναι η σύντροφός του

Ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, Μιχαήλ Βαρθακούρης, έχει επιλέξει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, χωρίς να κρύβεται, ωστόσο οι συνεντεύξεις και οι δημόσιες εμφανίσεις του είναι σπάνιες. Παρόλα αυτά, ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr τον εντόπισε πριν από λίγες μέρες στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού «Ελληνικός Κόσμος» στη συναυλία του πατέρα του και δεν ήταν μόνος.

Δίπλα του στεκόταν μία όμορφη μελαχρινή νεαρή, η οποία ακούει στο όνομα Σμαράγδα Σακελλαρίου και σύμφωνα με την εφημερίδα Real, πρόκειται για την σύντροφό του. Και αν το επώνυμό της σας θυμίζει κάτι, πολύ καλά καταλάβατε! Είναι η κόρη του αγαπημένου και επιτυχημένου ηθοποιού Άκη Σακελλαρίου.

Διαβάστε επίσης: Το ψυχοσωματικό που φοβήθηκε μήπως του στερήσει τη ζωή

Η ίδια έχει πάρει το "μικρόβιο" του πατέρα της και ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια με την υποκριτική. Η καλή του αποτελούσε το κύριο θέμα σε πολλά από τα έργα του.

Διαβάστε επίσης: Συγκινεί ο Μιχαήλ Βαρθακούρης με την εξομολόγηση για την Αλιμπέρτη - «Η μαμά είναι μακριά από...»

Μιχαήλ Βαρθακούρης σύντροφος