«Πρέπει να μένει μόνος...» - Αποκάλυψη για τον Γρηγόρη Πετράκο μετά το δημοσίευμα χωρισμού με τη Θεοφανία Παπαθωμά

Τι συμβαίνει τελικά;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρης Πετράκος παραμένουν σιωπηλοί και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μετά την αναγγελία της είδησης του χωρισμού τους έπειτα από τόσα χρόνια κοινής πορείας και δύο παιδιά που απέκτησαν μαζί. Παρόλα αυτά η εκπομπή Super Κατερίνα, έφερε πολλά νέα στοιχεία στο φως σχετικά με την σχέση τους από τη στιγμή που αποφάσισαν να δώσουν το οριστικό τέλος.

Τη Δευτέρα 2/10 η κάμερα του ALPHA βρέθηκε έξω από το σπίτι που έμενε το ζευγάρι και συνάντησε τον τραγουδιστή (δείτε εδώ την αντίδρασή του), με την Έλενα Πολυκάρπου να κάνει μία πολύ σημαντική παρατήρηση στον αέρα μία μέρα μετά, Τρίτη 3/10.

Τι συμβαίνει στο σπίτι της Θεοφανίας Παπαθωμά και του Γρηγόρη Πετράκου μετά τον χωρισμό

«Πρέπει να μένει μόνος. Δεν είδαμε τη Θεοφανία Παπαθωμά χθες εκεί», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος, χωρίς ωστόσο αυτό να επιβεβαιώνεται ή να διαψεύδεται. Και στη συνέχεια η ίδια πρόσθεσε: «Μίλησα με δύο πολύ καλές φίλες της Θεοφανίας Παπαθωμά, οι οποίες συναντήθηκαν όλες μαζί σε ένα κάλεσμα που έγινε πριν από περίπου τρεις εβδομάδες. Δεν ήξεραν τίποτα».

Δείτε εδώ την ανάρτηση που προανήγγειλε τον χωρισμό και την αποκάλυψη της δημοσιογράφου που αποκάλυψε την είδηση.

Έπεσαν και τα unfollow

Το ζευγάρι μετράει 10 χρόνια κοινής πορείας και ακόμη και στην τελευταία του δημόσια εμφάνιση σε γνωστό μαγαζί στο Ψυχικό, έδειχνε πολύ ευτυχισμένο.

Λίγες ημέρες πριν βγει στη δημοσιότητα το ρεπορτάζ που τους θέλει να έχουν χωρίσει, η Θεοφανία Παπαθωμά είχε κάνει μια ανάρτηση, την οποία είχε σχολιάσει ο Γρηγόρης Πετράκος. Ωστόσο, όπως αποκάλυψαν οι εκπομπές, έχουν πέσει ήδη τα unfollow.

Το unfollow ωστόσο, το έχει κάνει η Θεοφανία Παπαθωμά στον Γρηγόρη Πετράκο, όπως "πρόδωσε" το προφίλ της στο Instagram.