Όλο νόημα το νέο τατουάζ της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη - Ποιο είναι το σχέδιο που επισφραγίζει τη σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα

Ποιο σχέδιο επέλεξε το μοντέλο

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Το νέο της τατουάζ μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακολούθους σε ένα story στο Instagram η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, με ένα σχέδιο, γεμάτο νόημα, που θα λέγαμε ότι επιβεβαιώνει τον έρωτα της με τον Χρήστο Μάστορα.

Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και ενώ στην αρχή, η σχέση τους ήταν κρυφή, τον τελευταίο ένα χρόνο, οι δυο τους κάνουν συχνές κοινές εμφανίσεις εκδηλώνοντας δημόσια τον έρωτα τους.

Το νέο τατουάζ της Γαρυφαλλιάς Καλιφώνη

Στο συγκεκριμένο σχέδιο που έκανε επάνω στο χέρι της, φαίνονται τα αρχικά του τραγουδιστή με τον οποίο το μοντέλο διατηρεί εδώ και αρκετό καιρό δεσμό (δείτε εδώ την πρόσφατη φωτογραφία τους με θέα την ακρόπολη).

ΤΑΤΟΥΑΖ ΚΑΛΗΦΩΝΗ
Instagram; garifalia.kalifoni

Η δημόσια ερωτική της εξομολόγηση για τον έρωτά της

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη βρέθηκε μπροστά στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, την Τρίτη 12/9, και κλήθηκε να απαντήσει για την σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα, καθώς οι δύο τους έχουν γίνει πιο εκδηλωτικοί και μέσα από τα social media.

Απάντησε, λοιπόν, για τα συναισθήματά της για εκείνον, εξηγώντας πως φοβάται μήπως το "χαλάσει" από την χαρά της, ενώ απάντησε "ανοιχτά" και για το ενδεχόμενο ενός γάμου μεταξύ τους.

Δείτε επίσης: Γενέθλια για την Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Τα δώρα υπερπαραγωγή του Χρήστου Μάστορα

«Κάθε μέρα είμαι πιο ερωτευμένη μαζί του, ισχύει, αλλά δεν θέλω να μιλάω για τα προσωπικά μου και να τα γρουσουζεύω. Ό,τι είναι το δείχνω στα social μου», είπε αρχικά και έπειτα εξήγησε: «Δεν σκεφτόμαστε το γάμο, αλλά και να το σκεφτόμασταν δεν νομίζω ότι θα το επικοινωνούσαμε».