«Μπορεί να τον δούμε και σύντομα...» - Η αποκάλυψη για το ενδεχόμενο της τηλεοπτικής επιστροφής του Πάνου Μιχαλόπουλου

Που βρίσκεται ο αγαπημένος ηθοποιός

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Instagram: iraklisref
Instagram: iraklisref

Το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση ο Πάνος Μιχαλόπουλος, μετά από 12 ολόκληρα χρόνια, αποκάλυψε ο παλαίμαχος διαιτητής, Ηρακλής Τσίκινης, το πρωί της Πέμπτης 5/10 στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και στον Γιώργο Λιάγκα.

Ο αγαπημένος ηθοποιός ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από την τηλεόραση και τα φώτα της δημοσιότητας, εμφανίστηκε το βράδυ της Τετάρτης 4/10, σε εκδήλωση στο κέντρο της Αθήνας.Ο ηθοποίος βρέθηκε σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας μαζί με τον Ηρακλή Τσίκινη ο οποίος ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία στο Instagram.

Δείτε επίσης φωτογραφίες από τον γάμο της τηλεοπτική κόρης του Πάνου Μιχαλόπουλου.

Η αποκάλυψη του Ηρακλή Τσίκινη για τον Πάνο Μιχαλόπουλο

«Είμαστε φίλοι με τον κύριο Μιχαλόπουλο και συνέβη χθες, εδώ στην Αθήνα. Ο Πάνος δεν κάνει συχνές εμφανίσεις. Έτυχε χθες να τον δω και εγώ. Είχε έρθει σε μια κοινή εκδήλωση και έτσι συναντηθήκαμε.» είπε ο Ηρακλής Τσίκινης.

«Ο Πάνος μένει στη Μεσσηνία, είναι κάτοικος. Μένει στη Μικρομάνη. Εκεί με τα αγροτικά του, που έχει στη Μικρομάνη ασχολείται, στο χωριό του, δεν κάνει κάτι το ιδιαίτερο. Ήταν ευδιάθετος, πολύ χαρούμενος, ήταν απλός με τον κόσμο, με όλα. Είναι σε εξαιρετική φάση ο Πάνος.» ανέφερε.

«Δεν σας κρύβω ότι μπορεί να τον δούμε και σύντομα πάλι πίσω στην τηλεόραση. Μου είπε ότι δέχεται πάρα πολλές πιέσεις για να κατέβει και το σκέφτεται αυτό. Είναι ανανεωμένος, είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, είναι αδύνατος. Θα έλεγα πως δεν ταιριάζει με την ηλικία του, είναι πάρα πολύ νεότερος από την ηλικία του και είναι μια χαρά» κατέληξε.

Ο λόγος που αποσύρθηκε

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος είχε μιλήσει στην Espresso και είχε εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, τονίζοντας πως δεν θέλει να επιστρέψει στον χώρο της υποκριτικής.

«Είμαι πολύ καλά και μακριά από όλα αυτά που συνθέτουν το θέμα δημοσιότητα. Δεν με ενδιαφέρει πια αυτό το κομμάτι. Εγώ ποτέ δεν το επεδίωξα, γιατί πάντα είχα διαφορετική θεώρηση για τη ζωή. Δεν έχω πρόθεση να εμφανιστώ σε κάποια παράσταση, ούτε σε κάποιο σίριαλ. Ομολογώ ότι οι προτάσεις που δέχομαι είναι αρκετές, αλλά προς το παρόν δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Η ζωή μου κυλάει πολύ όμορφα, πολύ ήρεμα και πολύ ωραία. Κυρίως στη φύση. Έχω στο πλευρό μου την οικογένειά μου, καλά φιλαράκια και πολλά ενδιαφέροντα να κάνω. Πίστεψε με, δεν μου φτάνει το εικοσιτετράωρο για να γεμίσει», είχε εξομολογηθεί.