«Ποιο χωρισμό μου;» - Η αντίδραση της Ελευθερίας Ελευθερίου σε ερώτηση δημοσιογράφου για την προσωπική της ζωή

«Ευχαριστώ για την ενημέρωση»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ποιο χωρισμό μου;» - Η αντίδραση της Ελευθερίας Ελευθερίου σε ερώτηση δημοσιογράφου για την προσωπική της ζωή

Η Ελευθερία Ελευθερίου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, το πρωί της Παρασκευής 6/10 και απάντησε για το unfollow της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου, αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Η ίδια μετά τον σάλο που είχε δημιουργηθεί με τον Μάριο Πρίαμο, την απιστία και τη σχέση τους μετά το Survivor All Star, φαίνεται πως δεν έχει ξαναφτιάξει τη ζωή της, ωστόσο δεν αισθάνεται καθόλου άνετα να μιλάει για όσα συνέβησαν στον Άγιο Δομίνικο και απέφυγε να απαντήσει (δείτε εδώ τον αμήχανο χαιρετισμό τους στον τελικό).

Η αντίδραση της Ελευθερίας Ελευθερίου για τον χωρισμό με τον Πρίαμο

«Η αλήθεια είναι ότι από εσάς έμαθα ότι έκανα εγώ unfollow, οπότε ευχαριστώ για την ενημέρωση. Δεν το γνώριζα. Όχι, δεν είχα κάνει unfollow. Το αφήνω μέχρι εκεί, δεν χρειάζεται να σχολιάσω κάτι. Δεν την ακολουθώ, δεν ξέρω πως γίνεται αυτό. Έκανε κάποια αναφορά; Παρόλα αυτά βάζω μία τελεία γιατί δεν είμαι σε θέση να συζητήσω κάτι τέτοιο», είπε αρχικά για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Και όταν ρωτήθηκε τι συμβαίνει στα ερωτικά της μετά τον χωρισμό, αναφώνησε: «Ποιο χωρισμό μου; Δεν θα το συζητήσω άλλο αυτό. Είμαι πολύ καλά, όλα ανήκουν στο παρελθόν και... όλα καλά».

Η εξομολόγηση του Μάριου για την απιστία

Ο Μάριος Πρίαμος πριν από λίγους μήνες είχε μιλήσει στην εκπομπή "Ήρθε κι έδεσε" και μεταξύ άλλων είχα αναφερθεί στον σάλο που είχε δημιουργηθεί σχετικά με τον ίδιο, την Ελευθερία Ελευθερίου και την Καρολίνα Καλύβα, μετά το περιβόητο πλάνο με την δεύτερη στην καλύβα σε πολύ προσωπικές περιπτύξεις ενώ ήταν σε σχέση με την πρώτη.

«Έχουν γραφτεί πολλά πράγματα για αυτό που είχε γίνει στην αρχή του παιχνιδιού με την Ελευθερία και την Καρολίνα», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά συμπληρώνοντας: «Η Ελευθερία είναι ένα παιδί το οποίο εκτιμώ και ότι έγινε έγινε. Είναι η πρώτη φορά που τοποθετούμαι γενικότερα σε αυτό. Και σε ερωτήσεις που μου έκαναν δεν είχα τοποθετηθεί. Έγιναν κάποια πράγματα τα οποία λαμβάνω το μέρος της ευθύνης, τα λάθη μου είμαι ο άνθρωπος που τιμωρώ τον εαυτό μου περισσότερο από τον περίγυρο μου. Έγιναν σίγουρα κάποια λάθη από τη μεριά μου. Με ενόχλησε κάποια πράγματα που ειπώθηκαν βγαίνοντας και όχι από την Καρολίνα ή την Ελευθερία, είναι παιδιά τα οποία εκτιμώ και κάποια στιγμή θα μιλήσουμε για αυτά τα θέματα και όταν δω πως εξελίχθηκε όλο αυτό γιατί δεν ξέρω τις λεπτομέρειες, θα τοποθετηθώ ακόμη περισσότερο. Με ενόχλησε γιατί επειδή δεν μπορούσαν να με πολεμήσουν - όχι τα κορίτσια - τον Μάριο για το Survivor, έφεραν κάτι προσωπικό του και το αναπαρήγαγαν γιατί δεν έβρισκαν κάτι να μου προσάψουν στο παιχνίδι».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελευθερία Ελευθερίου: «Δεν το εύχομαι και σε καμία γυναίκα! Με τον Μάριο...» - Φανερά αμήχανη για τον Πρίαμο, περνούσε τις ερωτήσεις τη μία μετά την άλλη

Ελευθερία Ελευθερίου: «Δεν μου έχει συμβεί στα τόσα χρόνια...» - Η απάντηση μετά την αποκάλυψη για τον επιχειρηματία του μαγαζιού

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Μου ήρθε ένα μήνυμα τώρα, από έναν άνθρωπο που ξέρει...» - Η αποκάλυψη για το τέλος της συνεργασίας Ελευθερίου & Τριαντάφυλλου

Ελευθερία Ελευθερίου: "Άδειασε" τον Τριαντάφυλλο για την αποχώρηση από το κέντρο που εμφανιζόταν - «Δεν μου έχει ξανατύχει τέτοια...»

Τριαντάφυλλος: «Ρωτήστε την επιχείρηση!» - Η αποκάλυψη για την αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου από το νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσαν

Ελευθερία Ελευθερίου: Η αντίδρασή της στην κάμερα του OPEN σε ερώτηση για τον αμήχανο χαιρετισμό της με τον Πρίαμο στον τελικό του Survivor All Star

Δάκρυσε η Ελευθερία Ελευθερίου στο πλατό του The 2night show - Η ερώτηση για το Survivor All Star και τον Πρίαμο που την "λύγισε"