Στη σκηνή η Βίσση και δίπλα η Φερεντίνου - Το φιλί του Νίκου Καρβέλα στην Αννίτα Πάνια στις κερκίδες

Όλες οι γυναίκες της ζωής του μαζί

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Άννα Βίσση γιορτάζει τα 50 χρόνια πραγματοποιώντας συναυλίες, με τις τελευταίες δύο να έχουν πραγματοποιηθεί στο Ηρώδειο. Στη δεύτερη, βρέθηκαν εκεί για να την παρακολουθήσουν ο Νίκος Καρβέλας, η πρώην του, Αννίτα Πάνια, και η νυν του, Έλενα Φερεντίνου. Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr τους εντόπισε στις κερκίδες.

Οι τρεις τους συζητούσαν και διασκέδαζαν παρακολουθώντας την τραγουδίστρια στη σκηνή, ενώ ο καλλιτέχνης έγινε "τσακωτός" να δίνει φιλιά στην παρουσιάστρια στο κεφάλι κατά τη διάρκεια της βραδιάς. Αυτό, φυσικά, δεν ενόχλησε την σύντροφό του, η οποία ήταν δίπλα του όλη την ώρα, καθώς φαίνεται πως όλες οι γυναίκες της ζωής του έχουν άριστες σχέσεις μεταξύ τους.

Δείτε επίσης: Ο αξέχαστος γάμος Καρβέλα & Πάνια το 2010 - Έχει μείνει στην ιστορία το κόκκινο νυφικό της Αννίτας

Το φιλί του Νίκου Καρβέλα στην Αννίτα Πάνια δίπλα στην Φερεντίνου

Καρβέλας Πάνια Φερεντίνου

Καρβέλας Πάνια φιλί

Φιλήθηκε στο στόμα με τη Βίσση μπροστά της σε συναυλία της

Το βράδυ της Τρίτης (3/10) πραγματοποιήθηκε μια πρώτη συναυλία για την Άννα Βίσση, η οποία γιόρτασε τα 50 χρόνια καριέρας της με την ίδια να δίνει πρώτη φορά συναυλία στον εμβληματικό θέατρο Ηρώδου του Αττικού.

Πλήθος κόσμου έσπευσε να απολαύσει αυτήν την ιδιαίτερη βραδιά με τον αποκλειστικό φακό του Youweekly.gr να απαθανατίζει ξανά στις κερκίδες ανάμεσα στο κοινό τον Νίκο Καρβέλα μαζί με την σύντροφό του Έλενα Φερεντίνου.

Στη συνέχεια, ο Νίκος Καρβέλας ανέβηκε στη σκηνή συνοδεύοντας με το πιάνο του, την απόλυτη για εκείνον Άννα Βίσση. Στα highlights της βραδιάς ήταν το φιλί, που έδωσε το πρώην ζευγάρι με τους δύο να έχουν εξηγήσει την φύση της σχέσης τους (δείτε εδώ).

Βίσση - ΚαρβέλαςΒίσση - Φερεντίνου