Σία Κοσιώνη: Η στιγμή που ανακοίνωσε το ποσοστό του Κώστα Μπακογιάννη - Τα τρυφερά λόγια για το γιο της

«Να πω και χρόνια πολλά στον γιο μου που έγινε έξι χρονών ενώ ήμουν στον αέρα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σία Κοσιώνη: Η στιγμή που ανακοίνωσε το ποσοστό του Κώστα Μπακογιάννη - Τα τρυφερά λόγια για το γιο της

Την Κυριακή 8/10 πραγματοποιήθηκε ο πρώτος κύκλος των αυτοδιοικητικών εκλογών. Η Σία Κοσιώνη λοιπόν μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ, μετέφερε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις γύρω από τις κάλπες. Κάποια στιγμή, ανακοίνωσε και το ποσοστό του συζύγου της στο δήμο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στις 21:30, σηκώθηκε και έδειξε το αποτέλεσμα χωρίς ωστόσο να κάνει σχόλιο σχετικά, καθώς είναι επαγγελματίας και δεν μπλέκει τη δουλειά με την προσωπική ζωή.

Να σημειώσουμε πως ο νυν δήμαρχος συγκέντρωσε το 41,37% και πάει με ένα πολύ ισχυρό προβάδισμα στον δεύτερο γύρο των εκλογών.

Νωρίτερα, η παρουσιάστρια μαζί με τον Κώστα Μπακογιάννη, το γιο τους και τα 3 παιδιά από άλλες του σχέσεις, πήγαν όλοι μαζί να ψηφίσουν - δείτε φωτογραφίες.

Η αντίδραση της Σίας Κοσιώνη

Για αρκετή ώρα η Σία Κοσιώνη μάλιστα άκουγε πολύ θετικά σχόλια για τον σύζυγό της και τη θέση του στον Δήμο Αθηναίων, όπως και για το ποσοστό του.

«Έχουμε τον Κώστα Μπακογιάννη να σημειώνει 41,5% όταν από όλη την αντιπολίτευση είχε δεχθεί τα περισσότερα πυρά. Κρατάει τις δυνάμεις του και για λίγο δεν παίρνει τον δήμο από την πρώτη Κυριακή. Είναι μία πολύ μεγάλη επιτυχία. Σε αντίθεση με άλλους δήμους, άλλωστε, ο δήμος Αθηναίων έχει και έντονα πολιτικά χαρακτηριστικά. Δηλαδή αν κάποιος έχει μια δυσαρέσκεια από την κυβέρνηση, στον δήμο Αθηναίων αντίθετα από τον δήμο Λαρίσης ή Ηρακλείου, λόγου χάρη, μπορεί να δοθεί και πολιτικό μήνυμα αλλά ο δήμαρχος κρατάει τις δυνάμεις του» είπε μεταξύ άλλων ο Θάνος Πλεύρης.

Τα τρυφερά λόγια της παρουσιάστριας στον γιο της

Λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα και αφού η Σία Κοσιώνη αποχαιρέτησε τους συναδέλφους της και τα πολιτικά πρόσωπα που βρέθηκαν στο πλατό, θέλησε να ευχηθεί και δημόσια στο γιο της που έχει τα γενέθλια του, ωστόσο, δεν κατάφερε να βρίσκεται στο πλευρό του.

«Την άλλη Κυριακή, να είμαστε καλά, θα τα ξαναπούμε για να τελειώσουμε όλες τις εκκρεμότητες. Να πω και χρόνια πολλά στον γιο μου που έγινε έξι χρονών ενώ ήμουν στον αέρα», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και δέχτηκε ευχές από όλους στο πλατό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σία Κοσιώνη: Ντυμένη στα κόκκινα στολίζοντας το πολύχρωμο χριστουγεννιάτικό δέντρο της - Γεμάτο λαμπάκια, κρεμαστά και χιονονιφάδες

Σία Κοσιώνη: Πάγωσε στον αέρα του ΣΚΑΙ μετά την ήττα του Κώστα Μπακογιάννη και τα σχόλια του Twitter

Ο νέος δήμαρχος της Αθήνας: Χάρης Δούκας - Οι πρώτες δηλώσεις του, αλλά και του Κώστα Μπακογιάννη

Κώστας Μπακογιάννης: Μπήκε στο παραβάν με το γιο του - Ψήφισε έχοντας στο πλευρό του τα 4 παιδιά του

Κώστας Μπακογιάννης - Σία Κοσιώνη: Γιόρτασαν τα γενέθλια του γιου τους! Η φωτογραφία του πολιτικού με τα 4 παιδιά του

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Πόσους σταυρούς πήρες ο Σάκης Κατσούλης στο πλευρό του Νίκου Χαρδαλιά

Λαμπερές οι παρουσιάστριες τη βραδιά των εκλογών - Με μωβ η Κοσιώνη στον ΣΚΑΪ και λευκό η Τζίμα στο Mega

Mε λευκό πουκάμισο και οι τέσσερις τους - Στο εκλογικό κέντρο με τα εγγόνια της η Ντόρα Μπακογιάννη