Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Μίλησα με την μάνατζερ του...» - Ο λόγος που ο Μπιθικώτσης δεν πήγε στην βάφτιση της κόρης του

«Δεν αρνείται ότι γνώριζε, απλά...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Μίλησα με την μάνατζερ του...» - Ο λόγος που ο Μπιθικώτσης δεν πήγε στην βάφτιση της κόρης του

Στα μαχαίρια βρίσκονται Γρηγόρης Μπιθικώτσης και Ελένη Τσιριγκάκη μετά το διαζύγιο τους. Παρόλο που το ζευγάρι απέκτησε όσο καιρό ήταν μαζί μια κόρη, οι σχέσεις τους πλέον είναι ανύπαρκτες, ενώ η μικρή δεν γνωρίζει ποιος είναι ο πατέρας της.

Όλα ξεκίνησαν μετά το χωρισμό τους, όταν η πρώην πλέον σύζυγός του, μιλώντας στο Happy Day του ALPHA αποκάλυψε αποκάλυψε πως έβαλε δικηγόρο να της πάρει την τηλεόραση και το ψυγείο από το σπίτι, ενώ την άφησε χωρίς χρήματα - δείτε και την απάντηση του ίδιου.

Δεν δίστασε μάλιστα να αποκαλύψει δημόσια πως ο τραγουδιστής δεν έχει καμία επικοινωνία με το παιδί μετά τη γέννηση του. Αυτό αποδείχθηκε και από το γεγονός πως δεν πήγε στην βάφτιση του που έγινε σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, παρόλο που ο ίδιος υπέγραψε για να πραγματοποιηθεί.

Μοναδική στηρίγματα της Ελένης Τσιριγκάκη είναι η μητέρα της, αλλά και ο νονός της μικρής, αναφέροντας πως «Είμαι και μαμά, είμαι και μπαμπάς τα πάντα. Το μωρό δεν ξέρει ποιος είναι ο μπαμπάς της, προχθές που έβλεπε μπαμπάδες, πήγαινε και έλεγε μπαμπά. Μου είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστώ» - δείτε τις δηλώσεις της από την ημέρα της βάφτισης.

Η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή για την απουσία του Μπιθικώτση από την βάφτιση

Μετά την προβολή του ρεπορτάζ στον αέρα του Happy Day στον ALPHA, το λόγο πήρε η Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία αποκάλυψε την επικοινωνία της με την μάνατζερ του Γρηγόρη Μπιθικώτση.

«Δεν μπορούσαμε να τον βρούμε, μίλησα την μάνατζερ του. Περιμένει να δει τι θα πει η άλλη πλευρά για να δει αν θα τοποθετηθεί. Για την βάφτιση, δεν αρνείται ότι γνώριζε. Απλά δεν ήθελε να πάει για να μην δημιουργηθούν εντάσεις και γίνει ένας μεγάλος καβγάς με την Ελένη», αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετά το ρεπορτάζ για την επικοινωνία με τον τραγουδιστή.