«Βρήκα ένα μήνυμα που ξεκινάει "Μαύρος ψόφος"» - Το σχόλιο της Μπάρκα για τον Μπέο και τα υβριστικά μηνύματα

«Φυσικά και μπορεί να έχει φτιάξει την πόλη και φυσικά και μπορεί να έχει ομορφύνει την πόλη»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Βρήκα ένα μήνυμα που ξεκινάει

Στην εκπομπή Πάμε Δανάη σήμερα 9/10, σχολίασαν την εκλογή του Αχιλλέα Μπέου στον Βόλο, παρά τις υβριστικές επιθέσεις κατά του Στέφανου Κασσελάκη αλλά και τον άγριο καβγά με πολίτη φτάνοντας στο σημείο να τον χτυπήσει.

Η Δανάη Μπάρκα λοιπόν, σχολίασε τόσο την στάση του, όσο και τις νέες υβριστικές δηλώσεις που έκανε κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του και την επιθυμία να κάνει οικογένεια με τον σύζυγό του.

Τα σχόλια της Δανάης Μπάρκα για τον Μπέο

«Φυσικά και μπορεί να έχει φτιάξει την πόλη και φυσικά και μπορεί να έχει ομορφύνει την πόλη. Είναι άλλο αυτό και άλλο το ανθρώπινο κομμάτι. Και είναι η ερώτηση που σου μπαίνει στο μυαλό "διαχωρίζεις τον άνθρωπο και την στάση του από το έργο του"», είπε.

Για να συνεχίσει σε άλλο σημείο: «Επαναλαμβάνω διαχωρίζω το έργο, γιατί καμιά φορά ο άνθρωπος υπερτερεί του έργου. Όταν εμένα λοιπόν μου έρχονται μηνύματα από ανθρώπους που ζουν στο Βόλο που μου λένε ότι έχει φτιάξει την πόλη, τι να τους πω εγώ; Ότι έχουν άδικο γιατί οι δηλώσεις του είναι κακές; Για αυτό διαχωρίζω».

Τα υβριστικά μηνύματα που δέχεται

Στην συνέχεια και με αφορμή μια ανάρτηση που κατέβασε από το Instagram η Kendall Jenner λόγω αρνητικών σχολίων, ανέφερε πως και η ίδια έχει κατεβάσει ανάρτηση, αποκαλύπτοντας μάλιστα το υβριστικό μήνυμα που δέχτηκε χθες.

«Έχω βρεθεί στη θέση αυτή να κατεβάσω ανάρτηση. Είχα το σθένος να ανοίξω τον αγώνα, αλλά επειδή βαριέμαι κάποιες φορές να βλέπω όλα αυτά τα… ωραία σχόλια που βλέπουμε όλοι κατά καιρούς, λέω γιατί να χαλάσω τη ζαχαρένια μου και γιατί να βλέπω μηνύματα; Και το κατεβάζω απλά γιατί δεν έχω τη δύναμη», ανέφερε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

«Ξύπνησα ένα ωραίο πρωινό και βρήκα ένα μήνυμα που ξεκινάει "Μαύρος ψόφος". Τώρα τα υπόλοιπα είναι πολύ βαριά. Δεν θα τα δείξω γιατί φαίνεται όνομα. Όταν ξυπνάς και βλέπεις αυτά λες τι να απαντήσω... Εγώ την υποστηρίζω τη θέση μου, αλλά εμένα ποιος ποιος θα με υποστηρίξει όμως;», είπε.