«Πατέρα μου...» - Το συγκινητικό μήνυμα της μεγάλης κόρης του Νίκου Χαρδαλιά για τη νίκη του στις εκλογές

Η φωτογραφία στο πλευρό του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι πλέον ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Γιώργο Πατούλη, με τον συνδυασμό του "Αττική Μπροστά". Έλαβε 46,74%, με τον συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ και τον Γιώργο Ιωακειμίδη να έρχονται δεύτεροι με 15,53%, ενώ ο Γιάννης Πρωτούλης του ΚΚΕ βγήκε τρίτος με 13,87% και τελευταίος αναδείχθηκε ο Γιάννης Σγουρός από το ΠΑΣΟΚ με 13,31% (δείτε εδώ πόσους σταυρούς συγκέντρωσε ο Σάκης Κατσούλης μαζί του).

Στο πλευρό του, πάντα, αλλά και στην προεκλογική περίοδο είχε την οικογένειά του. Μετά τη νίκη του, λοιπόν, η μεγαλύτερη κόρη του, Ιωάννα, θέλησε να τον συγχαρεί και δημόσια, αναρτώντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία τους, δείχνοντας πόσο περήφανη είναι για εκείνον (δείτε τους εδώ σε ταβέρνα στη Δραπετσώνα λίγο πριν τις εκλογές).

Η τρυφερή ανάρτηση της κόρης του Νίκου Χαρδαλιά για τη νίκη του στις εκλογές

«Γιατί ξέρει, γιατί θέλει, γιατί μπορεί. Ευχαριστούμε πολύ οικογενειακώς για την αγάπη σας, για την ψήφο σας. Πατέρα μου είμαι τόσο περήφανη για εσένα, τον αγώνα σου, το όραμα σου!», σημείωσε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Το βιογραφικό του νέου Περιφερειάρχη

Ο Νίκος Χαρδαλιάς γεννημένος το 1986 στον Βύρωνα, αποφοίτησε από το Βαρβάκειο Πρότυπο Σχολής. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο του Κεντ της Αγγλίας, ενώ έχει μεταπτυχιακές σπουδές στην Πολιτική Επικοινωνία και τα ΜΜΕ. Επίσης, έχει ειδικευθεί σε θέματα Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης.

Έχει περάσει από τη θέση μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης και αναπληρωτής γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος.

Από το 2003 έως το 2014 διέτελεσε δήμαρχος Βύρωνα και από το 2014 έως το 2019 ήταν περιφερειακός σύμβουλος Αττικής. Στις 19 Ιουλίου του 2019 διορίστηκε γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στις 15 Μαρτίου 2020 ορίστηκε υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, ενώ μετά την παραίτηση του διορίστηκε υφυπουργός Εθνικής Άμυνας ο Νίκος Χαρδαλιάς από την οποία και παραιτήθηκε τον περασμένο Αύγουστο.

Γιώργος Χαρδαλιάς Κώστας Μπακογιάννης

Η προσωπική ζωή του Νίκου Χαρδαλιά

Από τον πρώτο του γάμο με την Αργυρώ Μαστρανδρέου, ο Νίκος Χαρδαλιάς απέκτησε την πρώτη του κόρη, την Ιωάννα, που το καλοκαίρι του 2019 πέρασε στη Νομική του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Με την δεύτερη σύζυγο του, Γιώτα Παναγιωτοπούλου που είναι καθηγήτρια φυσικής αγωγής και πρώην πρωταθλήτρια στίβου, έχει αποκτήσει την δεύτερη και μικρότερη κόρη του, Δήμητρα.

Τις τρεις γυναίκες της ζωής του έχει στο πλευρό του σε κάθε του βήμα, είναι η δύναμη του και οι μεγαλύτερες αδυναμίες του. Μάλιστα, οικογενειακώς τους έχουμε δει και στο γήπεδο.

Νίκος Χαρδαλιάς γυναίκα παιδιά