Μαμά και κόρη ταίριαξαν τα ρούχα τους - Η μικρή Ολίβια μεγάλωσε πολύ! Η ιδιαίτερη ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη

«Λιποθυμώ»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Μαίρη Συνατσάκη έχει επιλέξει να κρατήσει το παιδί της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες της, χωρίς να φαίνεται το πρόσωπο του μωρού, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τους ακόλουθούς της να "λιώνουν" κάθε φορά.

Το Σάββατο 7/10, λοιπόν, δημοσίευσε στο προφίλ της, άλλη μία τρυφερή στιγμή τους, με την περήφανη μανούλα να κρατά στην αγκαλιά της την μικρή Ολίβια, με την οποία είχε ταιριάζει τα outfits τους, αφού μαμά και κόρη ντύθηκαν στα μπεζ.

Δείτε επίσης: «Είπα ας πάμε κι ας βγει και σε κακό...» - Η αποκάλυψη της Μαίρης Συνατσάκη για τη γνωριμία της με τον Ίαν Στρατή

Η τρυφερή ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη με την κόρη της

«Ελαφρύ μπεζ color matching με ΛιβιΛου για να πάμε στις δουλειές μας - λιποθυμώ», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια και λιπόθυμο έπεσε και το κοινό της από τη γλύκα.

Μαίρη Συνατσάκη κόρη
Instagram / Μαίρη Συνατσάκη

Το ανακαινισμένο baby room της

Δυναμικά επέστρεψε η Μαίρη Συνατσάκη στο κανάλι της στο Youtube, έπειτα από μία μεγάλη αποχή που είχε κάνει από την πλατφόρμα, αφού πριν από λίγο καιρό, απέκτησαν με τον σύντροφό της Ίαν Στρατή το πρώτο του παιδάκι, τη μικρή Ολίβια.

Η γνωστή influencer στην αρχή του βίντεο της ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή της το τελευταίο διάστημα και μίλησε για το καλοκαίρι που πέρασε, και την ισορροπία που προσπαθεί να κρατήσει.

«Τρεις ημέρες πήγαμε διακοπές φέτος, στην Σαρωνίδα (δείτε φωτογραφίες από τις διακοπές τους). Αλλά ήταν πολύ βαρύ το κλίμα με όλες αυτές τις φωτιές, είχα την ανάγκη να επικοινωνήσω κάποια πράγματα, έτσι ακριβώς όπως τα σκέφτομαι, ελπίζοντας να μη μας βρει άλλη καταστροφή. Έκτοτε πραγματικά συνέβησαν όλα. Παλεύω πάρα πολύ μέσα μου με το να κρατάω την αισιοδοξία μου, αλλά ταυτόχρονα να ξέρω τι γίνεται εκεί έξω. Να μην εθελοτυφλώ, να υπάρχει μια ισορροπία ανάμεσα στο ευτυχώς είναι όλα καλά στη δική μου ζωή και νιώθω ευγνωμοσύνη για αυτό αλλά στις ζωές πάρα πολλών άλλων ανθρώπων δεν είναι από τις φυσικές καταστροφές και όλα αυτά που φέρνουν μαζί τους. Δεν ξέρω τι να κάνω, νιώθω ότι μπαίνουμε σε μια εποχή που ολοένα και πιο περίεργο θα είναι να κρατάμε αυτή την ισορροπία σε τι μας επηρεάζει και σε τι δεν μας επηρεάζει» ανέφερε η γνωστή influencer.

Στη συνέχεια του βίντεο παρουσίασε την ανακαίνιση του παιδικού δωματίου της κόρης της, δείχνοντας το μάλιστα για πρώτη φορά ολόκληρο ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην καμπάνια του Project SOMΑ, απ' όπου μας έδωσε και μία μικρή γεύση.

Δείτε το βίντεο: